ciemnota polska brak pracy nikt nie chce inwestowac bo hałas smród i wójt zły a dzieci i wnuki ryją w anglii bo pracy niema bo rząd złodzieje .KIEDY TO TĘPE POKOLENIE WYMRZE
|
|
Może jestem ciemnota choć za granicą nie pracuję. Proponuję Ci oswiecony abyś 50 metrów od swojego domu pobudowal spopielarnie a wówczas pogadamy. Adama Ty domu nie masz tylko mieszkanie komunalne.....
A to rozumiem
|
|
Najbliższy sąsiad od spopielarni mieszka 50 metrów, kolejny 100. Obok sklep i restauracja, faktycznie żadna uciazliwosc. Może inwestor w Trawnikach niech pobuduje na swojej działce, przecież to żadna uciazliwosc
|
|
Mieszkańcy Jaszczowa to Ciemnogród .Wstyd i hańba .
|
|
W nawiązaniu do poniższych komentarzy Ja zgodziłbym się do budowy spopielarnia na własnym podwórku.
|
|
Jestem zwolennikiem PIS-u ale zawsze będę przeciwnikiem niedoszłego wójta Pana Niewiadomskiego. Bo to wstyd aby taki wichrzyciel mącił w głowie mieszkańcom gminy przez swojego syna. Wstyd i Hańba
|
|
Szybko nie wymrą ,bo juz oczekujesz na ich spopielenie ,nie doczekasz się.Spopielarnie budować w terenach gdzie brak jest zabudowy np. przy drodze od Dorohuczy do Trawnik na przywróconych terenach po kopalni piasku nikt tam nie będzie protestował bo w promieniu około 1.5km nie ma domostw,po co budować ludziom pod oknami.Inwestor pochodzi z gminy Trawniki niech inwestuje jako patriota lokalny. |
|
Wstydze sie za mieszkancow Jaszczowa!
|
|
Władza samorządowa używa sobie.
|
|
Trujecie to sie sami paląc weglem i śmieciami. Spopielarnia niewiele zmieni.
|
|
beczkalski zainwestował w zaniedbaną infrastrukturę gdzie mozemy godnie i w spokoju pozegnać swoich zmarłych wiec dlaczego nie moze isć w spalarnię w koncu zakupił działkę zagospodarował a szkodliwe opary nie istnieją bo człowiek to nie śmieci,plastik stare buty wypalane w okolicznych piecach domów i szklarni.jestem rodowitym jaszczowiakiem niedalekim sąsiadem i jest mi za nas WSTYD!!!
|
|
Niech pojadą do Holandii Hiszpanii i zobaczą gdzie stoją spalarnie i wtedy dyskutują o zanieczyszczeniu środowiska.
|
|
Oj jesteś nieco ciemny. To nie Huta Katowice czy krematorium. Mnie sąsiad bardziej truje "ekologicznym" wsadem śmiecowym do pieca.
|
|
POŚRODKU niedouki!
może nie bierzcie się za pisanie, GDDKiA przyjmuje do ubijania kamieni na drogach ...
|
|
Gratuluję mieszkańcom Jaszczowa. Inwestor niech buduje u siebie, z pewnością sąsiedzi będą szczęśliwi;) Starostwo i Radni z mieszkańcami - brawo.
|
|
polskie cebulactwo... wszystko chcieliby miec, ale oczywiscie jak najdalej od siebie. wiele inwestycji jest blokowanych tylko dlatego ze ktos gdzies cos uslyszy , ze to i to jest szkodlwie, mimo, ze nie maja argumentow podpartych badaniami. podobnie jest i tutaj. o jaka szkodliwosc chodzi? ludzie chyba myla spopielarnie nowoczesna z roznymi filtrami , zabezpieczeniami zkrematorium z 2wojny swiatowej.
|
|
Krematorium wśród ludzi,koszmar i wymysł chciwego szaleńca.
|
|
Ciekawe czy komukolwiek przychodzi do głowy umieścić spopielarnie w pobliżu dzielnic ,,ekskluzywnych", koło ośrodków wypoczynkowych rządowych (pośród lasów, na odludziu), tam gdzie mieszkają urzędnicy, polutycy, itp. itd.
|
|
Uciazliwa spolecznie .. bu ha ha Koltunstwo do kwadratu. Wiekszosc tych nie uciazliwych spolecznie posiada dziurawe szamba, pali odpady w piecach itd. i to .. nie jest uciazliwe spoleczne ale 100 procentowo czysta ekologicznie spopielarnia to juz tak! Ludzie puknijcie sie w te puste lby! nie dajcie sie prowadzic jak barany .. miejcie swoj rozum!
|
|
A jaśnie państwo czym palą w piecach? Ekologicznie podłaczeni do c.o. miejskiego? Raczej nie.
A swoja droga to najlepszym miejscem dla spopielarni było przy cmentarzu na Majdanku, ale tam też przeszkadza.
Wszystko JAnuszom przeszkadza, przykłady: Urząd Skarbowy - bo zasłania widok na starówkę, innym ikea - bo droga, innym obwodnica - bo za blisko.
Ludzie ogarnijcie się i dajcie innym inwestować, bo zostaniemy zaściankiem totalnym Europy.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|