Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Stypendia dla przyszłych górników

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 września 2019 r. o 20:22 Powrót do artykułu
Ale dlaczego za sukcesem tych uczniów którzy są nauczyciele co rok są im obniżane pensje, najpierw przez z starostwo a teraz przez zwiększenie pensum. Ludzie tego nie widza ale co roku dobrzy nauczyciele odchodzi a zawodu bo po mimo pseudo podwyżki dostają mniej na koncie. Ja wiem że ciemny lód to kupuje ale realia są inne.PiS oszukuje społeczeństwo.
Odpowiedz
Ale dlaczego za sukcesem tych uczniów którzy są nauczyciele co rok są im obniżane pensje, najpierw przez z starostwo a teraz przez zwiększenie pensum. Ludzie tego nie widza ale co roku dobrzy nauczyciele odchodzi a zawodu bo po mimo pseudo podwyżki dostają mniej na koncie. Ja wiem że ciemny lód to kupuje ale realia są inne.PiS oszukuje społeczeństwo.
 A przykładem odchodzenia dobrej kadry pedagogicznej jesteś ty sam, ciemny "łódzie" 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...