A po co tam klechy? Będą leczyć przez przykładanie rąk i odymianie kadzidłem ?
|
|
A na zdjęciu na pierwszym planie to kto?
Dyrektor szpitala z ordynatorem?
|
|
ten ksiądz na pierwszym planie przed śmiercią wyspowiadał mojego dziadka w tym szpitalu, widziałem go tam co dzień w tym szpitalu, , może zamilkna tu niektórzy
|
|
zaraz zaraz, jak gmina Puchaczów płaciła na szpital powiatowy? czy jak szpital przyniósł zysk wpłacał coś na gminę Puchaczów???? czy tylko na starostwo?
|
|
to zdjecie to udana translacja radzieckiego powiedzenia ,mówisz partia ,myślisz -lenien ,mówisz lenin ,myślisz partia,ale żeby tak ten czerwony bełkot kupić ze wszystkim?
|
|
Jakoś nie mam zaufania do samorzadowego zarządzania, pożyjemy zobaczymy
|
|
Pewnie mało kto wie, ale gaeneralnym wykonawcą inwestcji była firma Drexpol z Lublina. Pracowałam w niej, kiedy szpital powstawał .
|
|
Pewnie mało kto wie, ale gaeneralnym wykonawcą inwestcji była firma Drexpol z Lublina. Pracowałam w niej, kiedy szpital powstawał .robisz błedy i się również mylisz, pierwsze słyszę , pracowałaś przy budowie szpitala ? |
|
W okresie nasilonych prac na budowie pracowalo ponad 200 osob.Mogł pracować.
|
|
Oczywiście klecha musiał być...
|
|
A czemu na zdjęciu szamani??
Będzie oddział leczenia złym dotykiem????
|
|
Pedofilia????Gdzie? Aaaa u ciebie w domu.. Przykro mi! |
|
A po co tam klechy? Będą leczyć przez przykładanie rąk i odymianie kadzidłem ?Nie "ciumkać" i "gilgotać" w/g przepisu posła z Bieszczad. |
|
jak lądowisko jest to proponuję jeszcze helikopter, dla pacjentów oczywiście :)
|
|
TA , `dajmy jeszcze pomnik tym dezerterom, a tym co Berlin zdobyli zabierzmy oredery , ububbubhahahaha dziś dezerter i wyłomek jest bohaterem a ten co do Berlina dszedł po Wisle w suchych butach jest zapomniany zbeszczeszczony
|
|
TA , `dajmy jeszcze pomnik tym dezerterom, a tym co Berlin zdobyli zabierzmy oredery , ububbubhahahaha dziś dezerter i wyłomek jest bohaterem a ten co do Berlina dszedł po Wisle w suchych butach jest zapomniany zbeszczeszczonyo kim mówisz w tym dramatycznym wpisie? |
|
Dlaczego szpital nie ujawnił z kim podpisuje umowy?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|