Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Tragedia nad jeziorem Głębokie: Znaleziono zwłoki 19-latka

Utworzony przez Cilvaringz, 7 lipca 2011 r. o 19:07 Powrót do artykułu
z nad jeziora napisał:
Ty czubie z kupa na glowie i to w dodatku z nie rozgarnieta. Co ma piernik do wiatraka?????
to, że tego wieczoru były burdy wywołane przez głeboczan, moim zdaniem chłopcy nie wsiedli na łódkę bez powodu, dla zabawy, o walkach Głębokiego z Cycowem wszyscy wiedzą, ale nawet policja się ich boi, z siekierami Głębokie potrafi przyjść do Cycowa... i wypisywać mądre napisy na przystankach a Ty wiesz co nieco na ten temat? bo ja mieszkam w tej gminie i wiem.... p.s. trochę kultury, kupa na głowie-wysoki poziom rozmowy, gratuluję
Odpowiedz
Przesadzie, i zaraz znów wszystko na Głębokie;/
Odpowiedz
http://th.interia.pl/11,b3cc94542806739/swieca.gif
Odpowiedz
Hmmmmmmmmmmm... to tak, na temat watku zawartego w forum wynika, iż powinna być w nim mowa o nieszczęściu do jakiego doszło w jeziorze, jednak co sie okazuje to na forum opisywani sa Głęboczanie, jacy to niedobzi chłopcy i tp... i td... ale jak mi wiadomo to mało jest osób, którzy nie lubią Głebokiegooo... Psss... Głębokie było, jest, i bedzie Panem, Władcą i Monarchią ;D a ja sam jestem zajeb***y i skazany na sukces ;D P.
Odpowiedz
Popieram Głębokie jest lubiane;D
Odpowiedz
Monika napisał:
to, że tego wieczoru były burdy wywołane przez głeboczan, moim zdaniem chłopcy nie wsiedli na łódkę bez powodu, dla zabawy, o walkach Głębokiego z Cycowem wszyscy wiedzą, ale nawet policja się ich boi, z siekierami Głębokie potrafi przyjść do Cycowa... i wypisywać mądre napisy na przystankach a Ty wiesz co nieco na ten temat? bo ja mieszkam w tej gminie i wiem.... p.s. trochę kultury, kupa na głowie-wysoki poziom rozmowy, gratuluję
ta i powiesz ze to młodzież z głębokiego pogoniła tych nieznajomych chłopaków i kazała wypłynąć? i takim własnie sposobem wychodzą beznadziejne plotki od tępych je***ych ludzi. Jak gówno wiecie to nie gadajcie. I chciałem przypomnieć ze to chłopacy z głębokiego (Ci bandyci co chodzą z siekierami) pomogli tym dwóm co sie uratowali znaleźć wyjście z wody. A wiadomo gdyby oni akurat nie naszli to co by się stało?
Odpowiedz
Tak właśnie jeszcze trzeba im dziękować za to
Odpowiedz
Cycek napisał:
ta i powiesz ze to młodzież z głębokiego pogoniła tych nieznajomych chłopaków i kazała wypłynąć? i takim własnie sposobem wychodzą beznadziejne plotki od tępych je***ych ludzi. Jak gówno wiecie to nie gadajcie. I chciałem przypomnieć ze to chłopacy z głębokiego (Ci bandyci co chodzą z siekierami) pomogli tym dwóm co sie uratowali znaleźć wyjście z wody. A wiadomo gdyby oni akurat nie naszli to co by się stało?
Dajcie spoczywać w pokoju.Dyskusja bardzo denna.
Odpowiedz
jack napisał:
Dajcie spoczywać w pokoju.Dyskusja bardzo denna.
Ja rozumiem. Tylko takim idiotom to się nie da nieodpisać.
Odpowiedz
szkoda tych chłopaków jeden z nich to był muj kolega na głębokim przepuszczam że aż 8 osób utoneło na głębokim?
Odpowiedz
dajćie im wieczne spoczywanie?
Odpowiedz
Как это будет...Незабываемо! В эротическом массажном салоне «Клеопатра» предусмотрено множество различных программ массажа . У каждой из них есть собственная специфика исполнения, способная удовлетворить ваши основные потребности. В зависимости от вашего выбора путь к наслаждению может быть коротким или длинным со множеством интересных остановок и волнительных моментов. Такая экскурсия в мир собственных удовольствий становится сюрпризом, нечаянным и неприличным – с яркой эмоциональной окраской. Под медленную и спокойную музыку мягкие пальчики ангела страсти будут скользить по вашему телу, изучая все его «выдающиеся» особенности. Постепенно прелестница узнает всего его подробности, массируя тело и стимулируя прилив крови и отток всех мыслей. Аккуратно и нежно воздействуя на все важные точки, глубокими ласками подбирая ключ к мужской тайне. Вы знаете, что вас ждет в финале, но не можете предположить всей гаммы ощущений во время Доверьтесь прекрасной женщине – все самое приятное и неожиданное случится само собой. Живите на полную катушку!
Odpowiedz
No i po czto wy do ludiejskiej tragiedii dajetie wasze "eroticzczieskije masaże" wam trebno masaż bieriezowoju pałku.
Odpowiedz
Strona 5 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...