to, że tego wieczoru były burdy wywołane przez głeboczan, moim zdaniem chłopcy nie wsiedli na łódkę bez powodu, dla zabawy, o walkach Głębokiego z Cycowem wszyscy wiedzą, ale nawet policja się ich boi, z siekierami Głębokie potrafi przyjść do Cycowa... i wypisywać mądre napisy na przystankach a Ty wiesz co nieco na ten temat? bo ja mieszkam w tej gminie i wiem.... p.s. trochę kultury, kupa na głowie-wysoki poziom rozmowy, gratulujęz nad jeziora napisał:Ty czubie z kupa na glowie i to w dodatku z nie rozgarnieta. Co ma piernik do wiatraka?????
|
|
Przesadzie, i zaraz znów wszystko na Głębokie;/
|
|
http://th.interia.pl/11,b3cc94542806739/swieca.gif
|
|
Hmmmmmmmmmmm... to tak, na temat watku zawartego w forum wynika, iż powinna być w nim mowa o nieszczęściu do jakiego doszło w jeziorze, jednak co sie okazuje to na forum opisywani sa Głęboczanie, jacy to niedobzi chłopcy i tp... i td... ale jak mi wiadomo to mało jest osób, którzy nie lubią Głebokiegooo...
Psss... Głębokie było, jest, i bedzie Panem, Władcą i Monarchią ;D a ja sam jestem zajeb***y i skazany na sukces ;D
P.
|
|
Popieram Głębokie jest lubiane;D
|
|
ta i powiesz ze to młodzież z głębokiego pogoniła tych nieznajomych chłopaków i kazała wypłynąć? i takim własnie sposobem wychodzą beznadziejne plotki od tępych je***ych ludzi. Jak gówno wiecie to nie gadajcie. I chciałem przypomnieć ze to chłopacy z głębokiego (Ci bandyci co chodzą z siekierami) pomogli tym dwóm co sie uratowali znaleźć wyjście z wody. A wiadomo gdyby oni akurat nie naszli to co by się stało? |
|
Tak właśnie jeszcze trzeba im dziękować za to
|
|
Dajcie spoczywać w pokoju.Dyskusja bardzo denna. |
|
Ja rozumiem. Tylko takim idiotom to się nie da nieodpisać. |
|
szkoda tych chłopaków jeden z nich to był muj kolega na głębokim przepuszczam że aż 8 osób utoneło na głębokim?
|
|
dajćie im wieczne spoczywanie?
|
|
Как это будет...Незабываемо! В эротическом массажном салоне «Клеопатра» предусмотрено множество различных программ массажа . У каждой из них есть собственная специфика исполнения, способная удовлетворить ваши основные потребности. В зависимости от вашего выбора путь к наслаждению может быть коротким или длинным со множеством интересных остановок и волнительных моментов. Такая экскурсия в мир собственных удовольствий становится сюрпризом, нечаянным и неприличным – с яркой эмоциональной окраской. Под медленную и спокойную музыку мягкие пальчики ангела страсти будут скользить по вашему телу, изучая все его «выдающиеся» особенности. Постепенно прелестница узнает всего его подробности, массируя тело и стимулируя прилив крови и отток всех мыслей. Аккуратно и нежно воздействуя на все важные точки, глубокими ласками подбирая ключ к мужской тайне. Вы знаете, что вас ждет в финале, но не можете предположить всей гаммы ощущений во время Доверьтесь прекрасной женщине – все самое приятное и неожиданное случится само собой. Живите на полную катушку!
|
|
No i po czto wy do ludiejskiej tragiedii dajetie wasze "eroticzczieskije masaże" wam trebno masaż bieriezowoju pałku.
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|