Takie coś nigdy u pijaków nie jest tragedią.Tytuł artykułu nie na miejscu.
|
|
Ja też wziąłem 500+ nakupiłem piwa i wódki i zaraz jadę imprezować nad jezioro .
|
|
Dużo pił - krótko żył.
|
|
...jakoś trudno jest mi wskrzesić nawet odrobinę współczucia dla tego osobnika. Szkoda rodziny, jeśli pijaczek jakąkolwiek miał, ale nie jego. Serce Chrystusowe nie będzie przyjmowało takich pod swoją opiekę chociażby z powodu "rezerwacji" dla dusz ludzi zacnych i oddanych Bogu z myśl zasady "Co boskie Bogu, a co cesarskie Cesarzowi" Rząd od 3 lat stara się nawrócić zbłąkanych z drogi alkoholizmu z grzechu, ale bez efektów...
|
|
Nawraca jak w filmoe" youtube matka500+trojki malych dzieci" bardzo ciekawa lemtura o nawracaniu
|
|
"Tragicznie zakończyły się, trwające od czwartku, poszukiwania..." Kto to pisze? Czyli jakby nie szukali to nie byłoby tragedii? Przyczyną tragedii były poszukiwania? Pisarczyku do podstawówki, a nie do gazety. No chyba że to Sztandar Ludu...
|
|
tak samo jak jest winny alkohol a nie ludzka głupota
|
|
Autorze, tragiczny finał poszykiwań byłby wtedy, gdyby któryś z nurków się utopił.
|
|
Milicji w czwartek nie widziałem żeby kogoś tam szukali i nie jest to jezioro a staw a nawet bajoro redaktorzyno . Nie wiem ile pracujesz już na tym etacie ale to są zmarnowane lata Twojej pracy daj sobie spokój pismaku zwolnij się ,ożeń się i bież 500+ i nie wypisuj głupot
|
|
Kilku tu " mądrych", doświadczonych, inteligentnych. Krytykować łatwo. Napisz artykuł, pokaż zdolności. Druga sprawa, notoryczne nabijanie się i drwiny z 500+. Nie było, było lepiej? Tak trzeba, nie dawać, kraść lepiej i montować setki afer na własny mafijny użytek. Nie było, było marudzenie, na Zachodzie to jest social, u nas nic! Też było więc źle. No więc jeśli jest źle ci, że dają to nie bierz!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|