"Jeżdżę szybko ale bezpiecznie".
|
|
wieś się bawi...
|
|
Bilans świąteczny straszny. Ale to fakt, że młodzi ludzie jeżdżą brawurowo.... Moi znajomi wczoraj mieli do pokonania prawie 250 km. Zajęło im to niewiele ponad 3h. Ja tę trasę pokonuję w 4h.
|
|
Albo miasto na wsi się bawi.
|
|
Jak można kierować samochodem ze złamana ręką? Jak zwykle kierowca bez szwanku a pasażer nie żyje...
|
|
|
|
A co że niby kudywa nie można se już łyknąć na Świnta co?
Napeddolił sie chłopacyna no i ło
Taaaaaka tragedia panie
A dobry chłopok był ucynny mało pił
|
|
|
|
Nominacja do Nagrody Darwina nr 155/17 przyznana. Będziemy śledzić z wypiekami na twarzy tę zaciekłą walkę o miano martwego głupca roku.
|
|
W Lubartowie dziś Meus. To lokalne święto kultywowane kiedyś przez pracowników byłej już Huty Szkła, teraz słabiej. Polega na marszu w plener najczęściej nad Wieprz lub na Kariery, ognisko i te sprawy.
|
|
Słońce poszło w górę i Rogóźno na łamach DW będzie częściej /nie daj Panie/ brrrrrrrr.
|
|
Co się dzieje z tymi młodymi? Tylko się rozbijają. Tragedia.
|
|
A gdzie jest napisane, że był pod wpływem? To przestań konfabulować. |
|
Tak samo się rozbijają młodzi, jak i starzy...także hmmm...moim zdaniem nic się nie dzieje. |
|
Jaką trzeba mieć czelność żeby się pod śmiertelnym wypadkiem reklamować to ja nie wiem... |
|
|
|
|
|
Tak się mówi a póżniej wpadasz nagle w poślizg i w rów
|
|
Wyrazy współczucia dla rodziców. Pani Ewo, miejmy nadzieję, że czas leczy rany...
|
|
Kierowca żyje kamery ze stacji na której byli kilka minut wcześniej nagrały kto siedział za kierownicą
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|