Szczytny cel - bilet do Londynu ! A mógł przeznaczyć pieniądze na koncert sadiscopolo .
|
|
To u Antka w prywatnej armii nie zarobił by więcej?
|
|
Po co sprzedawać rower . Mógł przecież pojechać do Londynu rowerem . Nie takie rzeczy chłopaki łęcyniaki po paru browarach potrafią robić .
|
|
A po tytule to juz myslalem,ze moze rowerem chcial do tej Angli leciec.:)
|
|
Żałosne że szuka się tematów zastępczych, taki news można zawrzeć w dwóch zdaniach, wartość roweru to kilkaset złotych a w kasie powiatu brakuje paru milionów
|
|
Noo i niech ta głupota i durnota Polska leci jak najdalej z Polski przynajmniej bedzie spokojniej mniej debili :) Z drugiej strony bardzo dobrze że leci do Londynu przynajmniej zarobi kase a nie tak jak tu że jak ktos chce i jest dobrym człowiekiem to zapierdziela za najniższa i nic nie ma a taki burak złodziej bez szkoły poleci sobie do Anglii zarobi wróci kupi zajebista fure może i mieszkanie i bedzie żył :D
|
|
co za dno, naprawdę nie macie już o czym pisać? tematy nowobudowanych dróg przez władze już wam się pokończyły?
|
|
Tytuł sugeruje, że Ukradł rower, żeby polecieć do Londynu rowerem. Taaa....
|
|
Moje życie jest bez sensu. Nie dość, że czytam durnowaty artykuł o kradzieży roweru, to jeszcze czytam komentarze o tym, że ten artykuł jest durnowaty. Jestem na dnie.
|
|
Bardzo dobry artykuł, zwraca uwagę mieszkańców na bezpieczeństwo
|
|
Ten człowieczek z filmu dobrym człowiekiem chyba nie jest, ja bym się obraził jakby ktoś mi dmuchnął rower :/ Poza tym w Polsce oprócz charakteru musisz posiadać jakiekolwiek umiejętności żeby dostać pracę |
|
A jak na rowerze przez Kanał La'Manche?????
|
|
To niezly andrzej daniluk
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|