jak teraz ryle do domu po szychcie będa wracać? wypierdziane bmki nie mogą jechać wolnej bo będa dymiły
|
|
A co mi się pokazuje na stronie?
Możesz nas czytać dzięki reklamom
Wyłącz AdBlocka. Dziękujemy :)
Niestety kłamiecie, kiedy nie będzie blokowanych artykułów ja zastanowię się nad odinstalowaniem Ad Blocka ....
|
|
Ograniczenie do 70 km/h to trochę mało na ten odcinek.
Stracony czas kierowcy będą nadrabiać np. w Brzezinach, Albertowie...
|
|
Na trasie na Kraśnik też by się przydało
|
|
niby gdzie? tam i tak całym odcinkiem jadą zawalidrogi |
|
Coś mało tych odcinkowych pomiarów koło Łęcznej. Czas pomyśleć o kolejnych.
|
|
to zmarnowana kasa do niczego nie słuzy , każdy zwalania a potem buta a miejscowi leja totalnie bo ich nie nagrają 2 kamery wiec jada jak zwykle
|
|
Co to jest 90-60-90 ?? Kierowca jadący koło fotoradaru. i tyle w temacie
|
|
70 też przesada, 90 według przepisów i już by było bezpiecznie.
|
|
Rozsądnym kierowcom to nie przeszkadza! Brawo!
|
|
całą 82 obstawić pomiarami obecnie i tak miedzy Cycowem a Lublinem 43 km przejazd trwa około 50 minut,zrobić 25km/h to traktory nie będą tamowały ruchu i będzie płynność.A w wakacje pełna uciecha.
|
|
Powrót z jezior w sezonie będzie trwał ponad godzinę
|
|
No przecież właśnie o to chodzi w odcinkowym pomiarze prędkości żeby zwolnić na tym odcinku! Tak gdzie można jechać szybciej to jedź szybciej, tam gdzie trzeba jechać wolno to trzeba... Czy to tak trudno pojąć? |
|
Ale może dzięki temu wszyscy dojadą szczęśliwie. |
|
I bardzo dobrze. Wiecej takich odcinkow, szczegolnie dla wiesniakow w BMW.... i innych slomobutowcow.....
|
|
Ale dlaczego zmniejszono dop. prędkość do 70? Przecież to idiotyzm.
|
|
Można wyjechać trochę wcześniej będzie bezpieczniej,a nie gnić do wieczora na piachu i gazu mu.
|
|
niech może *** wybuduja tor dla samochodow będzie łatwiej. a nie *** aby zarobić na nas... nie mam gdzie jeździć samochodem szybko, muszę po drogach. oczywiście staram się nie robić tego w terenie za budowanym. nie mam gdzie trenować więc wybieram drogi za miastem gdzie ruch jest maly... to jedyne miejsca by trenować do wyścigów...
|
|
Widocznie musiały tam niedawno zginąć dwie BARDZO WAŻNE osoby, że po tylu latach normalnej jazdy od razu zmnijszono prędkość i teraz montują fotoradar odcinkowy.
|
|
tee wiesniaku ;d za***ę cię, bo nie jeden kierowca bmw jezdzi bezpieczniej od kierowcow z napędem na przod. często wiemy jak zachowac się podczas poslizgu auta. czasem lubimy sobie szybko pojezdzic bo mamy czym, ale szybko nie jest jednoznaczne z niebezpiecznie i to nie jest powod żeby obrazac. pozdrawiam, kierowca zawodowy i posiadacz bmw! :)
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|