Pracownika wywalić za samowolę, Dawida tysz, to nie munsz stanu.....
|
|
Takie osoby powinny zniknąć z polityki na zawsze! Czy uwierzy ktoś, że jakiś pracownik z własnej inicjatywy informuje innych o imieninach przełożonego???
|
|
kiedy ta impreza czy mogą wszyscy przyjść z podarkami
|
|
Fatalne nieporozumienie, przykro mi że tak szlachetny i dobry czlowiek jak Pan Dawid musi przechodzic przez tę nagonkę.
|
|
kiedy ta impreza czy mogą wszyscy przyjść z podarkamiTylko butów nie zapomnij umyć z nawozu np. końskiego |
|
Myślę, że cała ta sprawa to nagonka na D. Kosteckiego, jakieś nieporozumienie, względnie przekręcenie faktów. Miałem okazję poznać Kosteckiego jako zastępcę dyrektora w LUW. Bardzo rzeczowy człowiek. Nie szukał problemów tam, gdzie ich nie było. Chętny do współpracy, inteligentny, otwarty. Ktoś powie nic wielkiego. Czyżby? Proponuję przyjrzeć się innym pracownikom na wyższych stanowiskach w LUW. Z większością z nich podjąć jakąkolwiek współpracę graniczy z cudem. Z wielu względów. Uważam osobiście, ze odejście Kosteckiego z LUW to strata dla tego urzędu. A że do Rady Miasta się nie dostał?A ci, którzy się dostali do Rady Miasta/Powiatu co sobą prezentują? Nie chcę wymieniać nazwisk, ale niektórzy z nich biorąc pod uwagę doświadczenie i charakter nie zasługują by piastować funkcje sołtysów. Niestety panowie, pracownicy LUW zresztą!
|
|
Panie "urzędas że spokojnej".
A zabierajcie go sobie w cholerę. Do Łęcznej to on w plecaku przyjechał i nikt go tu nie chce.
|
|
Spoko. Krzychu Niewiadomski ma gospodarstwo agroturystyczne to pilki i inne sprzety sportowe sie przydadzą. Osobiscie lubie goscia bo mi pomógł ale partia ktorą reprezentuje to porażka
|
|
Pal licho tygrysa i plecak, ale paletki do badmintona powinien zachować. Jako symbol i początek pięknej świeckiej tradycji.
|
|
Dawida znam osobiście ze studiów i mogę ręczyć za niego i jego kompetencje. Nagonka śmieszna i za tydzień o niej zapomnimy. Sezon ogórkowy i tyle.
|
|
W taki sposób w Łęcznej się przykrywa informacje o podwyżkach opłat za śmieci. Prymitywne ale w Łęcznej podobno działa.
|
|
Myśle że są ciekawsze tematy. No chyba że faktycznie to ma być nagonka przez ustepujaca władze.
|
|
Panie Starosto wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Czy w poniedziałek przyjmie Pan upominek? Wpadnę około 11.00. Dozoba.
|
|
Do dymisji z takim Wicestarosra! Takie kadry ma PiS liczy się tylko dla nich kasa i stołki ! I raki człowiek ma zarządzać powiatem??? Ludzie ..... !!!
|
|
już nie powinien być wice starostą gdzie honor?????????????????????/
|
|
TO jeszcze nie podał się do dymisji ?? Żałosna próba pierd... kotka za pomocą młotka. Ludzie to widzą. Człowiek bez honoru, liczy się dla niego koryto i kasa. Myślisz że ludzie uwierzą w te kilka zabawek z leclerca na Turystycznej ?
|
|
Dawida znam osobiście ze studiów i mogę ręczyć za niego i jego kompetencje. Nagonka śmieszna i za tydzień o niej zapomnimy. Sezon ogórkowy i tyle.Możesz sobie za niego ręczyć u swojej cioci na imieninach. |
|
Wystarczy nie kraść !!!
|
|
Po co ten szum? Dobry pomysł i koniec. Bicie piany. Ktoś sobie zrobił dowcip aby mu przypiąć łatkę. Też mi afera. Afera było zapie....150 miliardów z OFE czy Amber Gold, zniszczenie polskich stoczni i ludzie na bruku w Warszawie po tzw" reprywatyzacji".
|
|
Ależ mi " afera"! Zapomnieliście jakie były?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|