Nic się nie stało. O co panika?
|
|
Niemożliwe. Przecież ci którzy nie lubią PiS to tylko językiem miłości się posługują, są spokojni, wykształceni i tolerancyjni.
|
|
Jak sprawnie działa prokuratura, jak szybko ustalili sprawców, kto z pracowników chce pójść do sądu pracy to się przekona jaka to jest sprawiedliwość w naszych sądach.
|
|
Starosta winien zająć się finansami powiatu i dziurawymi drogami powiatowymi.Pysznią się drogą w Kopinie i Garbatówka-Nadrybie,ale to dotyczy lat 2015-2018,obecnie CISZA.Starosta wieszający propagandę???????
|
|
Nie jestem miłośnikiem PiS ani tym bardziej starosty ale nie na darmo Puchaczów nazywają Małą Moskwą. Jak widać tradycja nadal silna.
|
|
Żeby było jasne -sam głosuję, pierwsze na Porozumienie Centrum a następnie na PiS .... tyle że tu nie ma na kogo głosować tak bardzo - no może teraz pojawił się Pan Profesor Czarnek i Soboń. Natomiast takie miernoty jak Kruk czy Michałkiewicz ? Michałkiewicza wyborcy wyślizgali bo mieli dość tego śpiącego statysty , przez co Kaczyński ma braki w Senacie . Zamiast wyciągnąć z tego wnioski to ten lansuje następną miernotę - KUL-owskiego kościelnego Tułajewa ,robiąc z niego jedynkę. Panie Jarosławie ,nie godzi się wpuszczać cieląt na pastwiska przeznaczone dla rumaków
Co do samej Kruk .... ja bym ją widział najwyżej jako administratorkę bazaru przy Ruskiej i nic więcej.
|
|
Ciekawe czy te plakaty przyklejali czy przybijali????No zajęcie dla samorządu powiatowego w sam raz.
|
|
Nie jestem miłośnikiem PiS ani tym bardziej starosty ale nie na darmo Puchaczów nazywają Małą Moskwą. Jak widać tradycja nadal silna.nie wiem gdzie to słyszałeś? |
|
Starosta winien zająć się finansami powiatu i dziurawymi drogami powiatowymi.Pysznią się drogą w Kopinie i Garbatówka-Nadrybie,ale to dotyczy lat 2015-2018,obecnie CISZA.Starosta wieszający propagandę???????kampanię na prezydenta też będzie obrabiał? |
|
UWAGA!!!!! Kpmisjo do odbioru drogi Nadrybie-Sumin,przed pdbiorem razem z wtkonawcą przejedźcie sie od Sumina do Urszulina.Jakość odcinkow na terenie powiatu Łeczyńskiego i Włodawskiego czegoś Was nauczy.
|
|
Errata:komisjo,odbiorem,wykonawcą
|
|
plakaty o wyprzedaży też wieszają? :)
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|