Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wstrząs tektoniczny.

Utworzony przez jac., 1 września 2017 r. o 15:50
Wczoraj między osiemnastą a osiemnastą trzydzieści odczuwany było wstrząs, czy ktoś coś wie na ten temat? Siedziałem przy biurku, biurko zaczęło się kołysać, jak i firanka, miałem tego też osobiste odczucie, trwało to ok. pięciu sekund. Może to tąpnięcie w złożach kopalni?
Odpowiedz
Zapytaj ludzi od Terraformacji.
Odpowiedz
Nie mam takich możliwości, pytam na forum, czyżby nikt tego nie odczuł?
Odpowiedz
A tak w ogóle co ma terraformacja z tym  wspólnego na terenach wyciszonych tektonicznie, to nie strefa Marsjańska?
Odpowiedz
Nie mam takich możliwości, gdyż nie znam gierkujących, a sam także nie grywam w żadne gry komputerowe, więc aluzja jest zbyteczna, że siedziałem przy biurku, nie musi oznaczać marnotrawienia czasu na gry, lecz oddawaniu się przy nim pracy.
Odpowiedz
a gdzie ten wstrząs wystąpił? w Bytomiu?
Odpowiedz
A ten wstrząs to nastapił po ujawnieniu ZAROBKÓW?
Odpowiedz
ja też odczuełm wstrząs w Ludwinie. Coś musialo się zawalić w Bogdance. to już kolejne takie tąpniecie w tym roku.
Odpowiedz
elo napisał:
ja też odczuełm wstrząs w Ludwinie. Coś musialo się zawalić w Bogdance. to już kolejne takie tąpniecie w tym roku.
 a możesz więcej szczegółów, kiedy, o której godzinie i gdzie dokładnie? czy ktoś to jeszcze zaobserwował?  tylko poważne info. 
Odpowiedz
W odpowiedzi dla Mareckiego. Przecież na wstępie w poście napisałem o tym z podaniem czasu i dnia. Jak do tej pory nic takiego nie przykuło mojej uwagi.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...