Zapraszam do obejrzenia spotkania wyborczego Kandydata na Wójta Grzegorz Wrońskiego ***s://youtu.be/EM2_HNwEmVQ
|
|
Prezentacja bardzo ciekawa, facet nie wypadł sroce spod ogona
|
|
Widać, że człowiek nie ma pojęcia o samorządzie, obiecuje gruszki na wierzbie, krytykuje wszystko w koło, na zebranie w Dąbrowie nie przyszedł startując z tej miejscowości na radnego u siebie w kolonii też nie był podobno, widać gdzie ma nas jako mieszkańców, karierowicz i tyle.
|
|
Widać, że człowiek nie ma pojęcia o samorządzie, obiecuje gruszki na wierzbie, krytykuje wszystko w koło, na zebranie w Dąbrowie nie przyszedł startując z tej miejscowości na radnego u siebie w kolonii też nie był podobno, widać gdzie ma nas jako mieszkańców, karierowicz i tyle.Dokładnie tak! Dobrze, że wybory już w niedzielę, bo ta kampania jest śmieszna. Mam nadzieję, że wspomniany Pan pogodzi się z porażką i da spokój Gminie Ludwin. |
|
A my wszyscy mamy nadzieję, że już w następnych wyborach nasz ukochany pan i władca zostanie jednomyślnie, dożywotnio wybranym wójtem stulecia albo i tysiąclecia. Może wówczas, po latach, mieszkanka której tak bardzo do śmiechu zrozumie na czym polega demokracja.
|
|
Szanowni Państwo
W trakcie zebrań, które się odbywały byłem w pracy i nikogo nie ignorowałem, skoro uważajcie, że jestem karierowiczem i jako radny mogę zrobić oszałamiającą karierę to cóż macie do tego prawo... A to, że poświęcam swój czas aby pokazać nieprawidłowości i patrzeć władzy na ręce oceniacie jako śmieszne no cóż też macie do tego prawo. Nie płaczcie tylko potem jak nikt wam nie pomoże w walce ze szkodami górniczymi a wartość Waszej ziemi będzie zerowa... Nasza Pani Radna nawet nie wie jaka jest kwota budżetu gminy i jego podstawowe składowe ale głosujcie na nią dalej a co...
|
|
Panie Grzegorzu w dniu i godz. w ktorej było zebranie w Kol. Dratów czyli Twojej miejscowości nie był Pan w pracy lecz robił Pan spotkanie przedwyborcze u siebie w domu. Jedna z kandydatek na radną z Pana komitetu się pomyliła i zamiast do Pana domu przyszła pod świetlicę wiejską i to powiedziała !!! Wszyscy wracając z zebrania widzieli jak zjeżdżają się do Pana kandydaci na radnych. A szkoda bo opróócz wójta był Dyrektor z Kopalni i mógł Pan zadać pare pytań, znowu Pan mija się z prawdą.
|
|
Wroński przez kilka lat nie pojawił się na żadnym zebraniu wiejskim bo praca ważniejsza, więc jak myślicie, czy dobrze będzie reprezentował interesy miejscowości? Czy wtedy będzie znowu pracował biedaczek ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|