![]() |
Czy poszkodowanym chłopcem jest Kuba R?
|
![]() |
Niestety tak
|
![]() |
Czy wiadomo w jakim jest stanie?
|
![]() |
walcz walcz !! zdrowa chłopie młody jesteś jeszcze przed tobą całe życie!! w sumie to cię nie znam ale czasem cie widziałem jak jezdzileś. Jestem pełen podziwu tego chłopaka jak jeździł to tzw. szklance na szosie tym skuterem z niebieską dioda , szacun
Ostatnio edytowany 19 stycznia 2015 r. o 17:04
|
![]() |
Nie mogę w to uwierzyć.. to na pewno prawda?
|
![]() |
to chłopaki z Milejewa? Jeżeli Kuba * to co z drugim? :9
|
![]() |
Z tego co słyszałem to drugi chłopak ma tylko nogę połamaną.
|
![]() |
Niestety to prawda Kuba jest juz po drugiej stronie nie udało sie go uratować przykre. Drugi najprawdopodbniej wyszedl z tego cało i ma tylko złamana noge a to chlopaki ze Starościć.
|
![]() |
Co ty piszesz kuba żyje leży na intensywnej terapii ale żyje !!!!!!!@
|
![]() |
Noto żyje czy nie
|
![]() |
Kuba jeszcze zyje... lezy pod aparatami na Intensywnej Terapii. Dzisiaj lekarze maja zadecydować co dalej czy bedą go utrzymywać przy życiu czy odłaczą go od aparatury....Mama nadzieje jeszcze ze moze sie uda....Podobno nadzieja umiera ostatnia..
|
![]() |
Kuba podobno już nie żyje i to potwierdzone
|
![]() |
A skąd wiesz? Dlaczego jest w łęcznej dlaczego nie e lublinie może da się coś zrobic jeszcze
|
![]() |
Dajcie spokoj on zyje i będzie zyl, musi.
|
![]() |
Dajcie spokój on żyje i będzie żył, musi. |
![]() |
Kubuś ;-( do zobaczenia tam po drugiej stronie
|
![]() |
:( jeszcze żyje jest podłączony do aparatów znałam ich :excl: bo oni byli pijani miali 2 promile ja
alkoholu
|
![]() |
lubie go mocno
|
![]() |
Smutne to bardzo. Jaka karę poniosą Ci, którzy na siłę wlewali alkohol do gardeł nastolatków?
|
![]() |
Bardzo przykre i smutne,ze nie ma juz z nami tego symaptycznego dzieciaka zawsze uśmiechniety szkoda bardzo..Niech ta tragedia bedzie nauczka dla wszystkich innych mlodych ludzi zeby po alkocholu nie wsiadac za kółko.. W sobotę pozegnamy Kubę po raz ostatni ,,,, :( :(
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|