może sztabkę złota... jak ci od Burego z ZSL :)
|
|
Polska język, trudna język.
|
|
dOBRA ZMIANA
|
|
trochę spóźnione ale życzę zeby dlugo sie pan nie męczył na tym urzędzie !!!!!!!wyborcy juz weryfikuja
|
|
Widac ze uczył sie od najlpszych w UW w Lublinie.Lepsza zmiana.....
|
|
boszeeeeeee jakie to jest żenujące
|
|
Przypomina mi się taka scena z serialu DOM, gdzie obchodzone są imieniny czy urodziny jakiegoś ważnego dygnitarza i dostaje on w prezencie strzelbę, aby móc ustrzelić wszystkich wrogów ustroju. Jak widać nie trzeba sięgać do fikcji telewizyjnej aby poczuć absurd i zgniliznę polskiego urzędu ... ciekawe czy dzień imienin Pana Wojewody zostanie ogłoszony w LUW dniem wolnym od pracy a na jego cześć zorganizują procesję ze Spokojnej do Katedry? Bo to przecież ta sama partia ale ranga jakby wyższa ...
|
|
A wizytówkę z polecenia za 40 baniek można ?
|
|
Pycha i szmal
|
|
Tupet i bezczelność to mało powiedziane juz w tym momencie powinien zniknąć z tego stołka-
|
|
A żona pana starosty z łącznej została dyrektorem w urzędzie marszałkowskim, zobaczcie jakie to są układy...mydlenie oczu... liczy się tylko kasa...i plecy.
|
|
co bredzi? w końcu jak to jest? w majlu " mam taką informację" a ten mowi że nie był inicjatorem informacji?? ale beka a z info wynika że maja byc podarunki, czy to obowiazkowe? czy tylko sugestia? jednym słowem .......aż nie wierzę że coś takiego może mieć miejsce
|
|
Dla takich ludzi nie ma miejsca w życiu publicznym! Widać już nauki, które zaczerpnął w Urzędzie Wojewódzkim. Zresztą PiS już pokazuje w regionie swe prawdziwe oblicze
|
|
Jeśli mil wyszedł ze starostwa to znaczy że autorem jest ten pan albo jego podwładny. Jest 9.45 - czemu nie podał się jeszcze do dymisji ?? Miało być uczciwie !!
|
|
Powiat łęczyński funkcjonuje po raz pierwszy w historii od 20 lat,cały ten czas funkcje kierownicze w Starostwie sprawowały osoby bedące mieszkańcami powiatu.Obecną kadencję rozpoczeto od "desantu SPADOCHRONIARZY".Postawa MORALNA???? ETYKA???? to są podstawy ludzi na odpowiedzialnych stanowiskach.Od paru lat te słowa w Polsce są nieznane,a cełe życie mi tłumaczono,że przykład idzie z góry.
|
|
Fajnie zaczynają ,ciekawe czy będą KOTARY w korytarzu na wejściu do kierownictwa w Sejmie są,a zawsze do pewnego czasu nie było?
|
|
ktoś coś gdzieś słyszał i dopowiedział.
Żona BURMISTRZA ŁĘCZNEJ !! została dyrektorem departamentu Certyfikacji i Płatności w Urzędzie Marszałkowskim
|
|
Po fotce widać, skąd te standardy. Takie fotki to modne były w PRL-u, co za typ zawsze tak podpisuje kwity bez patrzenia?? Rację ma Teodor Kosiarski, były burmistrz Łęcznej!!!
|
|
Gratulacje za prostactwo urzędasów z pisu i brak mózgów pod deklem.
|
|
Do rady miasta w Lublinie się nie dostał to gdzieś trzeba było "swojego" upchnąć. Dla mnie osobiście to człowiek odrobiny kultury i wyczucia sytuacji. Widziałem go co prawda tylko raz na spotkaniu opłatkowym, ale to mi wystarczyło. Wygłosił przemówienie nie pasujące w ogóle do okazji, bo coś tam o budowaniu dróg. A co mnie najbardziej wzburzyło to podczas występu dzieci przesiedział cały czas z nosem w komórce coś tam pisząc i tylko zerkając co jakiś czas na scenę. Dla niego to były chyba jedynie dzieci, więc nie ma co oglądać. Trochę szacunku dla innych panie... solenizancie.
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|