Wszystkiego Najlepszego w Nowy Roku Panie Dawidzie! tak na marginesie powiem że tak "hucznych" imienin w naszym powiecie dawno nie było hehehe. nawet Ł24 odzyskała swój blask i pojawiło się mnóstwo opinii
|
|
czy długo jeszcze będzie Sawicki straszył z plakatu w Łęcznej na ul. Lubelskiej ? aa im wolno , może do imienin ?
|
|
czy długo jeszcze będzie Sawicki straszył z plakatu w Łęcznej na ul. Lubelskiej ? aa im wolno , może do imienin ?A co na to Komisarz Wyborczy,ktoś powinien powiadomić.30 dni po wyborach plakaty i inne formy propagandy winne być zdjete .W Świerszczowie pow. Łęczna do tej pory też wisi plakat Zdzisława Szweda. |
|
Wszelkie materiały propagandy wyborczej winne być zdjęte do 20 listopada 2018 r.Obecnie pole do popisu ma Policja 20-500 zł mandat.Później powinien zadziałać samorząd obciążając wlaściciela materiału kosztami zdjęcia.
|
|
Kuczyński nie dostałeś się do rady, to przestań szczuć.
|
|
odczep się "nienawistny typie" od Kuczyńskiego
|
|
Kilka osób, czytaj 2, piszę te hejtowe komentarze od wielu lat.. Ze wam się chce.. Naprawdę nie macie żadnego hobby, jakiś sport może?
|
|
"nie będziemy mieli problemów jak nikt nie zgłosi" - kto jest autorem tego cytatu dnia wczorajszego?
|
|
nikt nie zgłosi czy jak nikt się nie zgłosi ?
|
|
nikt nie zgłosi czy jak nikt się nie zgłosi ?szczegóły na sesji Rady Powiatu |
|
no jak nowy sekretarz ? imieniny kiedy obchodzi ? bo to taka nowa świecka tradycja i nie zapomij wysłac maila :)
|
|
"nie będziemy mieli problemów jak nikt nie zgłosi" - kto jest autorem tego cytatu dnia wczorajszego?oglądałam sesję, brawo Panie Burmistrzu |
|
oglądałem , nie doczekałem, konkretny ten Kosiarski fakt , a spodobał mi się Choma , spokojny i jak mówi sala słucha, a blado wypada v-ce leje wodę jak przedstawiciel mastercooka :) to mógłby garnki sprzedawać"nie będziemy mieli problemów jak nikt nie zgłosi" - kto jest autorem tego cytatu dnia wczorajszego?oglądałam sesję, brawo Panie Burmistrzu |
|
wyprawka dla sekretarza, dobre, czyli nasi przy skarbonce, to ile zarabia nowy sekretarz ? i kto to jest ?
|
|
radny który chce podwyżek dla urzędaków niech słucha, zaraz będą podwyzki dla małolatów w urzedzie po ok 18 % i poco im inne podwyżki panie radny, a skąd bedą ? kto wie ?
|
|
Oj tam,oj tam w Starostwie takich do 26 roku życia nie za wiele.Bo po studiach mgr to tylko 2 lata do 26.Gdyby nie zlikwidowano 6-cio latków to by było 3 lata,a tak zepsuli.Obecnie 8 kl SZ.P. 5 lat technikum,5 lat mgr i pozostanie tylko 1 rok zwolnienia z podatku.Główkują,żeby dużo nie napłacić.
|
|
Gdzie będą kolejne imienini? W urzędzie wojewódzkim pewnie? No to mamy wojnę Starosty z Wojewodą Czarnkiem.
|
|
Gdy swego czasu Rada Powiatu podjęła uchwały o zamiarze REGULACJI pewnych działań w oświacie to LLE 24 wypisało wszystkie "długopisy" i atrament-obecnie jest zamiar LIKWIDACJI Biblioteki Powiatowej jedynej jednostki kultury prowadzonej przez powiat,to cicho jak makiem zasiał,sza.
|
|
Gdy swego czasu Rada Powiatu podjęła uchwały o zamiarze REGULACJI pewnych działań w oświacie to LLE 24 wypisało wszystkie "długopisy" i atrament-obecnie jest zamiar LIKWIDACJI Biblioteki Powiatowej jedynej jednostki kultury prowadzonej przez powiat,to cicho jak makiem zasiał,sza.Zapytaj go, pewnie Ci odpowie. W przeciwieństwie do Ciebie, nie ukrywa się anonimową redakcją. Nie sądzę też, żeby czytał dziennik. |
|
a czytać umie?
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|