Dobra zmiana bierze się za eksterminację Lubelszczyzny
|
|
"z poufną misją" ??? Panie Pawle Pan to potrafisz!
|
|
"program energetyczny państwa" - to państwo za PIS pokazało, że żaden program poza kupowaniem wyborców (500+) nie działa. Mieszkanie+, śmigłowce dla wojska, elektryczne samochody i wszystkie inne programy, które miały coś zmienić to porażki. Działa jeszcze program Misiewicze+ i we wsadzaniu 'swoich' na stołki PIS jest świetny. Wymiany prezesów spółek państwowych co dwa miesiące (program odprawa+) działa znakomicie. Reszta to dno i szkodliwe działania cofające ten kraj o dekadę. Energetyczny program PISu to dalsze dotowanie górników, kolosalny wzrost importu węgla z Rosji i likwidacja odnawialnych źródeł energii czyli wszystko, co najgorsze. Czas pogonić tą bandę złodziei, ale Polacy widać lubią być robieni w bambuko.
|
|
Nie dość że za koszmarną kasę, to jeszcze fundują nam kolejne żałoby narodowe. Technologia czystego węgla - kiepski żart - góry hałd odpadów i hektolitry zniszczonej w procesie wydobycia wody, nie wspominając o reszcie.
|
|
Ile do kopalni w Bogdance dokłada podatnik? Ile? Ile górnikowi z Bogdanki dokłada podatnik? Jakoś nie mogę znaleźć informacji na ten temat.
Puchaczów jest w pierwszej 50 najbogatszych gmin i to kopalnia w Bogdance płacąc podatki dokłada do tej puli co finansowane są 500+, mieszkanie + itp.
Więc nie rozumiem hasła propagowanego wszem i wobec: "zamknąć kopalnie, zakazać używania węgla" itp
|
|
"program energetyczny państwa" - to państwo za PIS pokazało, że żaden program poza kupowaniem wyborców (500+) nie działa. Mieszkanie+, śmigłowce dla wojska, elektryczne samochody i wszystkie inne programy, które miały coś zmienić to porażki. Działa jeszcze program Misiewicze+ i we wsadzaniu 'swoich' na stołki PIS jest świetny. Wymiany prezesów spółek państwowych co dwa miesiące (program odprawa+) działa znakomicie. Reszta to dno i szkodliwe działania cofające ten kraj o dekadę. Energetyczny program PISu to dalsze dotowanie górników, kolosalny wzrost importu węgla z Rosji i likwidacja odnawialnych źródeł energii czyli wszystko, co najgorsze. Czas pogonić tą bandę złodziei, ale Polacy widać lubią być robieni w bambuko.Za peło działał program VAT-, bardzo skutecznie. |
|
Głupiego to miło poczytać :D
A co PEŁO z PSL zrobili latali na krótkim łańcuchu Makreli i Mkarona
|
|
Produkcja prądu będzie 2x droższa, ale co tam zapłacimy bo w końcu kochamy węgiel i chcemy go używać jeszcze 200 lat. Najwyżej podniesie się podatki, ale trudno nie będzie nam pedalska Unia wciskać wiatraków, ruskiego gazu i baterii słonecznych produkowanych przez złych niemców. Kto nam zabroni żyć w skansenie?
|
|
Za peło działał program VAT-, bardzo skutecznie.Do ciebie mam przyjść z tą wizytówką za 40 baniek ?? |
|
Głupiego to miło poczytać :D A co PEŁO z PSL zrobili latali na krótkim łańcuchu Makreli i Mkarona3 lata były na naprawienie tych błędów. Ale dojna zmiana jest zajęta dojeniem spółek skarbu państwa i liczeniem premii bo one im się po porostu należą. A ty masz zapier... za miskę ryżu. |
|
Wyciw piesków prezesa - bezcenne.
|
|
PiS naprawia Polskę ze zniszczeń i łupienia obywateli przez PO. Wiem, że to boli złodziejów i innych oszustów. Jeśli wam się ulży, to postawcie mi minusa, w końcu są święta.
|
|
Który już raz budują? jak jest kiełbasa wyborcza to zjawisko budowy elektrowni pod Łęczną mozna nazwac świąteczym barszczem
|
|
no jak poufna misja , to jakim prawem DW rozpowszechnia takie informacje ?
|
|
Elektrownia, nowa kopalnia PDco i co?
|
|
PiS naprawia Polskę ze zniszczeń i łupienia obywateli przez PO. Wiem, że to boli złodziejów i innych oszustów. Jeśli wam się ulży, to postawcie mi minusa, w końcu są święta.Prezes ci płaci w końcu od minusów czy od wpisu? W sumie na minisach dalej zajedziecie :))) w końcu ida swieta. |
|
A ch... z tą Polską Wschodnią - tak mówił minister z PO. Teraz nareszcie region się rozwija, wystarczyło pogonić oszustów.
|
|
Głupiego to miło poczytać :D A co PEŁO z PSL zrobili latali na krótkim łańcuchu Makreli i MkaronaMiło, miło, dlatego pisz dalej. |
|
A ch... z tą Polską Wschodnią - tak mówił minister z PO. Teraz nareszcie region się rozwija, wystarczyło pogonić oszustów.Jak widać pisowskie pieski mają duże problemy ze zrozumieniem całości wypowiedzi. |
|
Już do Dorohuska z Piask wybudowali 12 teraz zaczęli od Piask do Hrebennego budować19.Wychodzi na to że Dziennik Wschodni jest placem budowy "dobrej zmiany"jak mawial klasyk"głupi lud to kupi".
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|