Nie mam zdania
|
|
Brzmi ciekawie, jak się skończy w praktyce ?
|
|
To czysta niegospodarność sprzedawać za takie grosze. Kto na to pozwala?
|
|
kaktus mi wyrośnie jak to powstanie, ciekawe skąd findacja miała kasę
|
|
Był przetarg ale chętnych, żeby zapłacić więcej nie było. Na szczęście ruina zamieni się w przyjemne miejsce.
|
|
Nareszcie coś zrobią z tą ruiną. Żal było patrzeć jak niszczeje.
|
|
efekciarstwo atrakcyjne dla małolatów
|
|
No może okoliczni nie rozbiorą tych cegieł i innych atrakcyjnych materiałów budowlanych dla swoich potrzeb jak w Zawieprzycach.
|
|
Kasa jest od bezdomnego.
|
|
ale przepał, niezły przekręt.
|
|
Tu się przyda prokurator. Sprzedawanie wiekowego pałacu w cenie pustej działki to skandal.
|
|
pod rządami starostwa wszystko niszczeje, drogi, oświata |
|
Zamiast sie cieszyć ze coś powstanie to na starcie. To tak aby dokopać. Kazdy mial prawo to kupić. A tylko fundacja miala odwage. Znam ich wiec sie wypowiadam. Trzymam kciuki za was. MK
|
|
.
a kupiłbyś coś co oddano na 30 lat w komorne ?, nie ma zarządu i radnych w tym starostwie, każdy krótkowzroczny, |
|
To banda idiotów zarządza tym majątkiem. Jak mozna było dopuścić do takiej sprzedaży?
|
|
A ja się cieszę. Zawistni tylko mają wkurza. Jedni mówią, że tak tanio sprzedany, a inni pytają skąd taką górę kasy mają. Zdecydujecie się. To w końcu tanio, czy jednak za górę kasy...Ja się cieszę. Strach po parku było chodzić, bo pijaki same. Oni chyba najbardziej sapią. No i młodzo gniewni, którym coś się wydaje. Do roboty się weźcie zamiast na wszystko narzekać. Teraz będzie porządek i pałac w ruinę nie popadnie, a to najważniejsze. A jeśli ktoś ma na tym zarobić, to tylko życzyć mu powodzenia.
|
|
Wiele takich zabytków uległa dewastacji,gdyż właściciele nie mieli pieniędzy na remonty i prawidłowe utrzymanie.Będzie właściciel i będzie dbał o swoje,a nie dzierżawione.Dzierżawcy w wielu przypadkach doprowadzali do ruiny i rezygnowali.Po wyprowadzeniu się szkoły nikt nie podejmował się zagospodarowania.Firma ,która otrzymała 17 mln dotacji UE daje gwarancję i trzeba życzyć zrealizowania projektu i marzeń.
|
|
A ja się cieszę. Zawistni tylko mają wkurza. Jedni mówią, że tak tanio sprzedany, a inni pytają skąd taką górę kasy mają. Zdecydujecie się. To w końcu tanio, czy jednak za górę kasy...Ja się cieszę. Strach po parku było chodzić, bo pijaki same. Oni chyba najbardziej sapią. No i młodzo gniewni, którym coś się wydaje. Do roboty się weźcie zamiast na wszystko narzekać. Teraz będzie porządek i pałac w ruinę nie popadnie, a to najważniejsze. A jeśli ktoś ma na tym zarobić, to tylko życzyć mu powodzenia.
jakcy pijani? co ty bredzisz? sprawdziłbym jeszcze raz wszystkie procedury dzierżawy i sprzedaży
|
|
No tak, bo rzeczywiście powiat tylko szuka okazji by się podłożyć ;-) Spiskowe teorie rządzą w waszych głowach. Szkoda, że tylko one...
|
|
Kuczyński pamiętaj, że jesteś w pracy. Wytrzymaj z tym chwaleniem do czasu wyjścia z roboty. za 3 bańki to sie samą działke kupuje, a nie zabytkowy pałac. Oby sie prokuratura za Was wzięła wszystkich.
|
Strona 1 z 10
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|