Wszędzie fuszerka. Nawet złodzieje schodza na psy.
|
|
Jaki złodziej , nie obrażajcie tego szanowanego zawodu. Teraz złodziej ma krawat i drogi zegarek.
|
|
Nie miał co robić na wolności a jego partner dalej garuje więc chciał wrócić - następnym razem niech skopie radiowóz ( (przynajmniej nie robi komuś szkód) szybciej trafi do więzienia na ciepłe obiadki i do ukochanego.
|
|
ale głąb
|
|
Obciąć łapy
|
|
UUUUUU alem się ośmiał. Dawno takiej ubawy nie miałem. I chyba nie ja jeden.....
|
|
"Dokument tożsamości ułatwił policji ustalenie kim jest sprawca"-jestem pełen podziwu dla Pana Redaktora za jak najbardziej trafne spostrzeżenie :)).
|
|
Albo Pani Redaktor...
|
|
Pani, albo Pan Redaktor spłodził również:"na koncie 37-letniego mężczyzny znalazła się kradzież do samochodu renault laguna"
|
|
na arenę stadionu go wypuścić po przegranym meczu- pokażą mu jak się wybija.....
|
|
Na koncie 37-letniego mężczyzny znalazła się kradzież do samochodu renault laguna." REDAKTORKI .....................
|
|
Powinien wykonać sobie wizytówki,gdyż w dowodzie jest za dużo danych.Winno być : To ja złodziej,nr.tel./jak kradziony podać/,aktualny adres,imię i nazwisko,imiona rodziców PESEL.Wóczas dowód może zostać w domu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|