Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Złodziej bardzo się śpieszył. Przypadkiem zostawił trop policji

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 10 lutego 2018 r. o 13:56 Powrót do artykułu
Wszędzie fuszerka. Nawet złodzieje schodza na psy.
Odpowiedz
Jaki złodziej , nie obrażajcie tego szanowanego zawodu. Teraz złodziej ma krawat i drogi zegarek.
Odpowiedz
Nie miał co robić na wolności a jego partner dalej garuje więc chciał wrócić - następnym razem niech skopie radiowóz ( (przynajmniej nie robi komuś szkód) szybciej trafi do więzienia na ciepłe obiadki i do ukochanego.
Odpowiedz
ale głąb
Odpowiedz
Obciąć łapy
Odpowiedz
UUUUUU alem się ośmiał. Dawno takiej ubawy nie miałem. I chyba nie ja jeden.....
Odpowiedz
"Dokument tożsamości ułatwił policji ustalenie kim jest sprawca"-jestem pełen podziwu dla Pana Redaktora za jak najbardziej trafne spostrzeżenie :)).
Odpowiedz
Albo Pani Redaktor...
Odpowiedz
Pani, albo Pan Redaktor spłodził również:"na koncie 37-letniego mężczyzny znalazła się kradzież do samochodu renault laguna"
Odpowiedz
na arenę stadionu go wypuścić po przegranym meczu- pokażą mu jak się wybija.....
Odpowiedz
Na koncie 37-letniego mężczyzny znalazła się kradzież do samochodu renault laguna." REDAKTORKI .....................
Odpowiedz
Powinien wykonać sobie wizytówki,gdyż w dowodzie jest za  dużo danych.Winno być : To ja złodziej,nr.tel./jak kradziony podać/,aktualny adres,imię i nazwisko,imiona rodziców PESEL.Wóczas dowód może zostać w domu.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...