miejmy nadzieję że wypłata będzie warta tej cięzkiej pracy.. jaką jest praca w supermarketach ! trzymam kciuki ;]
|
|
ciekawe do kiedy tyle osob beda trzymac ;] pozniej zaczna sie zwolnienia hehe a pozostale osoby beda pracowac na 3 dzialach naraz bo po co miec 3 pracownikow jak moze 1 osoba pracowac za 3 ;] a o wolnych likendach mozna zapomniec
|
|
Pracę to jasne a co ze środkami na utrzymanie za tę pracę ?
|
|
Dostanie 90 osób a w wyniku upadku pobliskich sklepów straci 200. Cała Polska
|
|
Niech buduja kazdy sklep ma swoja klijenterie to dobrze ze cos sie dzieje a szczegolnie wyroby regionalnebeda sprzedawane piczywo sery piwo czy wody mineralne makarony BRAWO BRAWO
|
|
budują źle, nie buduja tez żle ... Juz byscie przestali marudzić
|
|
jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma . Czyli brak jakiegokolwiek przemysłu poza kilkoma piekarniami. MARNOSC NAD MARNOSCIAMI I WSZYSTKO MARNOSC
|
|
dają umowy na 3/4 etatu na okres 3 miesiecy wiec wydaje mi sie , że później bedzie selekcja i to juz nie bedzie 90 osób
|
|
CZĘŚĆ PRZYJĘTA NA 3/4 CZĘŚĆ NA CALY JAK WSZĘDZIE ,A ZE BĘDZIE SELEKCJA TO LOGICZNE -JAK W KAŻDYM MARKECIE.WIĘC WYKAŻCIE SIĘ TESCO ASORTYMENTEM NIE TYLKO REGIONALNYM BO TAKA MUSZTARDA ALBO TAKI SER JEST JUZ W CALEJ POLSCE NAWET W KRASNYSTAW ZAWITAL JUZ NA LADY AMERYKANÓW,NIE ZRÓBCIE Z SIEBIE KOLEJNEGO LĘCZYŃSKIEGO KOLCHOZU,BO SZYBKO POPLYNIECIE...TRZYMAM KCIUKI
|
|
to bardzo ciekawe co państwo piszecie aczkolwiek wydaje mi sie że tyle osób przyjetych na poczatek jest tylko po to aby sklep sprawnie zatowarować , otworzyc bo to jest pewnie duży wysiłek a później będzie pa pa i to jest wykorzystywanie wydaje mi sie
|
|
hmmm nie rozumiem w niedziele sklep według kościoła powinien być zamknięty prawdaa.?
To dlaczego biskup go poświęcił ?!!!!
Pewnie dla forsyy.....;/
|
|
Myślę że nie macie pojęcia o czym piszecie bo o ile mi wiadomo to nikt nie dostał umowy na 3 miesiące... a na pułkach poza lokalnymi dostawcami jest jeszcze wiele innych produktów. sklep wygląda ok dużo miejsca widać jaką ciężką prace musieli włożyć tam ludzie pracujący, [b][b]obsługa bardzo miła to się chwal[/b][/b]i i wszystko w 1 miejscu nie trzeba biegać po całej Łęcznej. Życzę powodzeni i miłej pracy oraz udanych zakupów. Wasza nowa stała klientka.
|
|
Nie obiecuj,nie obiecuj! Pójdziesz tam gdzie będzie taniej.
|
|
Pracuję w Tesco od 4 lat,od początku.Zaczynałam od 3/4 etatu,teraz jestem kierownikiem,,ktoś kto chce się wybić i się rozwijać,ma taką szansę.W tej sieci nie zwalnia się ludzi,sami odchodzą jeśli nie chcą pracować.Dziś na rynku pracy nie jest ciekawie,a nigdzie nie płacą za nic nie robienie. :
|
|
Wiesz nie mam co obiecywać odkąd powstało TESCO w Lublinie to na większe zakupy jeździłam tam choć miałam bliżej na turystyczną do konkurencji to jednak wybierałam TESCO z tego powodu iż stawiam na miłą obsługę. bo ceny są zbliżone to jednak ten sklep mi bardziej odpowiada a teraz nie muszę jeździć do Lublina bo mam bliżej |
|
do redaktora tego Artykułu Proszę Pana śmiem twierdzić iż pomylił pan nazwisko w swoim artykule pozdrawiam
|
|
Sprostowanie wkrótce.
|
|
Jestem bardzo zadowolony, że powstało TESCO są promocje mozna coś taniej kupić .Panie na ladzie są bardzo miłe robiłem zakupy 22 03 sprzedawczyni bardzo sympatyczna mówiła ze jest z chełma ,ale umiała doradzić,profesjonalna obsługa poprostu. DZIĘKI.
|
|
W tym Tesco sprzedają zepsuty drób i stare wędliny. Feeeeeeeeeeeee.
|
|
ble ble ble... to samo jest w innych "tesco" i o nic nikogo nie pytaliście tylko asortyment jest z góry opracowany przez firmę na danym terenie....... pracuję w branży od lat i wiem, że takie badania nie mają w 95% przypadkach miejsca, a w 5% przypadkach i tak są ignorowane, bo strategię firma ma znacznie wcześniej i wie co będzie zamawiać : P poza tym transporty tesco z teresina są beznadziejne.... ci siedzący w tym teresinie Polacy i Ukraincy potrafią tak paletę złożyć że kartonowe mleko jest przywalone skrzynkami mięsa (mleko leje się tirze) podobnie z kartonami soków.. napoje/soki kartonowe na spodzie palety a na nich załadowane 1,5-2 metry zgrzewek wód, napoi.. czyli na kartonach kilkaset kg siedzi.. nie raz z naczepy trzeba było paletę przytrzymywać bo lekkie opakowania produktów były na samym spodzie a ciężkie na górze... i taka paleta "leciała" przy wyładunku.. Cieszę się, że znalazłem pracę w innym miejscu i do handlu nie zamierzam już nigdy wracać za żadne pieniądze... ciężka praca, z ciągłymi pretensjami jak nie od szefostwa to od durnych klientów.. a zarobki na poziomie minimum... a człowiek naprawdę narobi się więcej niż urzędnik, drogowiec czy inny.. bo "przepisy takie a nie inne"
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|