akacja jak w filmie gangsterskim
|
|
Mam nadzieje ze wlasciciel dostal mandat za pozostawienie pojazdu z pracujacym silnikiem. Co za glupiec. No i sie doigral.
|
|
Niemiec, czy co? Oni tak robią nagminnie. Auto odpalone po drugiej stronie ulicy, a ci idą kupić sobie kawkę i bułeczki. Taka ekologia. Są jeszcze lepsze typy. Parkują centralnie na skrzyżowaniu typu T tuż przed sklepem i jeszcze oburzają się jak im się zwróci uwagę?! A propos brak kompletu oryginalnych kluczy oznacza, że kierowca automatycznie zrezygnował z AC.
|
|
Mam nadzieje ze wlasciciel dostal mandat za pozostawienie pojazdu z pracujacym silnikiem. Co za glupiec. No i sie doigral.Ogarnij się człowieku... Nigdy nie zostawiłeś samochodu odpal onego?! To nie jest powód by go kraść... Cebularzu |
|
1. jak można pozostawić tak samochód,
2. ten degenerat co zabrał samochód ledwo stoi na nogach, jakim cudem pracownicy sklepu sprzedali osobie nietrzeźwej alkohol
|
|
Oczywiście, że powód będzie zatruwał środowisko. Jak go nie nauczyli na kursie to go nauczyło życie.Mam nadzieje ze wlasciciel dostal mandat za pozostawienie pojazdu z pracujacym silnikiem. Co za glupiec. No i sie doigral.Ogarnij się człowieku... Nigdy nie zostawiłeś samochodu odpal onego?! To nie jest powód by go kraść... Cebularzu |
|
chamstwo tak robi , człowiek kulturalny nie ...Mam nadzieje ze wlasciciel dostal mandat za pozostawienie pojazdu z pracujacym silnikiem. Co za glupiec. No i sie doigral.Ogarnij się człowieku... Nigdy nie zostawiłeś samochodu odpal onego?! To nie jest powód by go kraść... Cebularzu |
|
Spodnie dresowe kupił na targu w Piaskach.
|
|
Powodzenia w szukaniu go, jak sam się nie zgłosi albo przypadkiem nie traficie na samochód to go nigdy nie znajdziecie
|
|
NAPAD STULECIA
|
|
Czy to prawda że w Puławach wszyscy policjanci z drogówki są na zwilnieniach lekarskich???
|
|
" samochód z odpalonym silnikiem " ... odpalonym w kosmos ??? Więcej dbałości o język polski autoreczku ... bezimienny
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|