komu i do czego potrzebny taki news?
|
|
Gnojowi powinni jaja urwać. Zniszczył dziewczynie życie.
|
|
13 lat to może niepelnoletnia,ale już raczej nie "dziewczynka"...
|
|
Ostatnio znajoma pokazała mi zdjęcie 12latki to dałem jej ze 20 minimum
|
|
Co właściwie mieści się pod hasłem "zgwałcenie" ? Bo de fakto nawet złapanie za tyłek tez może być zgwałceniem. W 90% przypadków zgwałcenie to nie stosunek a "inne czynności seksualne". Tu w przypadku dziecka każda przemoc powinna być surowo karana. Ale ostatnio zgwałceniem jest praktycznie każda czynność na tle seksualnym.
|
|
trzynastolatka na dorzynkach jeszcze dwadziescia lat temu przyszlaby z rodzicami a nie sama
|
|
Za gwałt jak najbardziej skrócić o końcówkę.
Popieram komentarz że parę lat temu 13 z rodzicami chodziła na takie imprezy, a teraz rób co chcesz a potem płacz i łzy.
Dodatkowo sposób w jaki prezentują się dziewczyny w tym wieku a parę lat temu jest niewyobrażalnie nie porównywalny .
|
|
pamiętacie z historii pewne "małżeństwo proroka" z 6-latką??? Co na to "mędrcy w prawie"?
|
|
Nie chce być sędzią w temacie, ale zalecałabym ostrożność w ferowaniu wyroków na młodego mężczyznę. To ogólnie lubiany i szanowany człowiek z doskonałymi wynikami w szkole i perspektywą zaawansowanych studiów w Lubelskim Seminarium Duchownym. Aktywnie udzielający się w środowisku pozytywnej młodzieży nastawionej na wyrwanie naszej umiłowanej ojczyzny ze szponów lewactwa i środowisk LGBT! A może właśnie jego zaangażowanie w walce o narodową wolność leży u podstaw aresztowania? Wszak się nie przyznał, a znając go wiem, że gdyby był winny, to sumienie kazałoby mu natychmiast przyznać się i przeprosić...
|
|
Ostatnio znajoma pokazała mi zdjęcie 12latki to dałem jej ze 20 minimumczy to trolu uprawnia kogokolwiek do gwaltu? |
|
Na dożynkach to teraz bardziej elektorat PiS czy PSL?
|
|
co robiła 13 latka na dożynkach sama ? pierwsze pytanie?
|
|
Matka Boska jak urodziła Pana Jezusa miała 13 lat.
|
|
A nawet jak miała 13 lat i poszła sam, nawet jak była pomalowana, to można ją zgwałcić? Bo niby sama się prosiła o to wyglądem. Ludzie, co wy wypisujecie? To zbydlęcenie!
|
|
WINA TUSCA
|
|
Nie wierzę, że to on. Przecież wszystkim sąsiadom dzień dobry mówił. I do mszy służył.
|
|
POlański lepszy?
|
|
Nie mogę tego czytać! Biedne dziecko zostało skrzywdzony na całe życie A tutaj bronią gwałciciel?! Bo co?? Bo do mszy służy i dzień dobry mówi!! Ludzie zastanówcie się co piszecie!!! Najwyższy wymiar kary
|
|
Nie chce być sędzią w temacie, ale zalecałabym ostrożność w ferowaniu wyroków na młodego mężczyznę. To ogólnie lubiany i szanowany człowiek z doskonałymi wynikami w szkole i perspektywą zaawansowanych studiów w Lubelskim Seminarium Duchownym. Aktywnie udzielający się w środowisku pozytywnej młodzieży nastawionej na wyrwanie naszej umiłowanej ojczyzny ze szponów lewactwa i środowisk LGBT! A może właśnie jego zaangażowanie w walce o narodową wolność leży u podstaw aresztowania? Wszak się nie przyznał, a znając go wiem, że gdyby był winny, to sumienie kazałoby mu natychmiast przyznać się i przeprosić...Ulżyło ci spuszczajac szambo? |
|
Okazuje się, że główny podejrzany to nie śniady imigrant ani lewacki entuzjasta LGBT ale bogobojny ministrant z sąsiedniej parafii. Niesamowite.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|