Brawo młody !!!
|
|
Szacun dla zawodnika i rodziców
|
|
Wielki szacun dla ciebie "Młody"!.
|
|
CHAPEAU BAS ! WIELKI SZACUNEK DLA CIEBIE I TWOICH RODZICÓW. MIŁE PODZIĘKOWANIA DLA PRZEDSIĘBIORCY.
|
|
Widać że w życiu se chłopak nie da rady.
|
|
Zdjęcie chłopaka na główną stronę Dziennik! Szacunek!
|
|
Oby taki co jak twierdzisz daje sobie radę trafił kiedyś na twój portfel. Równać w górę w zepsutym świecie. Brawo Młody!
|
|
Myślę, że wszyscy tutaj zachowali się bardzo przyzwoicie. Uczeń, bo nie uległ pokusie a znalezioną gotówkę przekazał Rodzicom. Rodzice, którzy wzorowo wychowują syna no i przedsiębiorca, który postąpił bardzo szlachetnie. Słowa uznania dla Policji w Lubartowie za piękny gest. Powiało wielkim optymizmem.
|
|
Brawo!! Rodzice Cię dobrze wychowali a świat nie wypaczył :) Dobro powraca!!
|
|
fajny chlopak.szkoda ze malo juz takich ludzi w tym kraju.a tym gestem zamknal sobie droge do bycia POlitykiem platformy obywatelskiej.
|
|
Szacun młody/
|
|
Widać że w życiu se chłopak nie da rady.Tgrunt że twoja stara dała.. i to nie tylko radę. |
|
fajny chlopak.szkoda ze malo juz takich ludzi w tym kraju.a tym gestem zamknal sobie droge do bycia POlitykiem platformy obywatelskiej.Co za wyżyny obłudy, zapewne nie zostanie politykiem żadnej frakcji, ponieważ do tego trzeba się poprostu urodzić świnią, trollu:) |
|
Puchar dla idioty roku znalazł swojego nowego właściciela
|
|
Znaczy, czy nagrodą można nazwać ustawowe 10% znaleźnego? Jak dla mnie ów przedsiębiorca okazał się skąpcem lub osobą, która ledwie wiąże koniec z końcem. Niemniej postawa chłopca jest godna pochwały. I jak dla mnie państwo powinno zwrócić uwagę na niego i zaoferować mu stypendium na wybranej przez siebie uczelni. Stać nas na sponsorowanie obcych nacji, to zasponsorujmy uczciwość. Kwota nie była mała.
|
|
Tak postępują PiS-owcy,PO-wiec by ukradł.
|
|
Ten chłopak może wyrosnąć na bardzo wartościowego człowieka. Szacunek dla niego.
|
|
Prawy i uczciwy chłopak!
Ja chyba bym nie oddał, tylko zrobił sobie za taka kwotę piękny uśmiech u dentysty, bo to droga sprawa a 15 tys pewnie by już wystarczyło.
|
|
Na dowód wdzięczności, MIMO OPORU RODZINY, przekazał słodycze oraz 10 proc. znalezionej sumy.
Gratulacje dla rodziny...
|
|
Ja bym nie oddal.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|