Dlaczego w państwie Polskim obcokrajowcy maja wiekdze uprawnienia niż Polacy!!!!! Pojechac za granice to Polak jes nikim i to mnie boli ze równo uprawmienie tylko dla kogo a ambasady maja to gdzies i czemu!!??Jade za geanice i nie mam nic do powiedzenia bo obywatele maja ochrone a w Polsce obcokrajowcy moga wszystko bo wypowiedza slowo dyskryminacja i kazdy sra pod siebie!!! Oraz prosze ukarac odoby na fejsie innych portalach i gazetach bo my nie jestesmy polaczki!!! TYLKO POLACY A ONI NIECH STOSUJA SIE DO PRAWA POLSKIEGO I JEZELI PRACUJA TO NIECH ZROZUMUA ZE ODBIERAJA CHLEB POLAKOM !!! NIE CHCA BYC U SIEBIE NIECH STOSUJA SIE DO PRZEPISOW POLSKI I TYLE SA NIE KOMRNTARZE BO POLACZKI!! MY POLACY JESTESMY I ZAPAMIETAC TO PROSZE OBYWATELE UKRAINY CZY ROSJI A TAK MOWILI POLACZKI JAK W CZASIE WOJNY MORDOWALI POLAKOW NACJE NARODOSCIOWE I TYLE!!! DZIWIE SIE ZE SLUZBY POLSKIE NIC Z TYM NIE ROBIA A OBCOKRAJOWCY NAS OSMIESZAJA BO JA JESTEM URAZONY JAKO POLAK!!!!!!
|
|
To jest chyba pracownik kebab center
|
|
ale te chłopy głupie, bsą pełnoletnie baby co dają bez szantażu a oni czepijają się malolat, do tego jak ona się umawiała to widocznie też chciała, dobra córcia
|
|
Ciekawe czy ta małolata sama nie napisała mu że ma lat więcej niż w rzeczywistości. Bo i takie ewenementy w życiu już widziałam.
|
|
Walentynkowy yebaca z bangladeszu buahahah
|
|
Jak on pisał jak ledwo po Polsku duka..
|
|
To jest gość z kebab center, nigdy więcej tam nie zjem, zboczeniec, doszły mnie słuchy że różne psikusy robili swoim klientom wcale bym się nie zdziwiła jak jeszcze sperma w sosie ich była. Fuu, wytepic tych ciapusow
|
|
Bangladyjczyk-pedofil w polskim pierdlu? Well, good luck...
|
|
Pedofil
|
|
***s://***siepomaga.pl/weronikaibartek pomagajmy poki czas
|
|
A co robi uchodżca w Polsce skoro Polska nie przyjmuje UCHOŹCÓW? A teraz będzie siedział za pieniadze podatników miał wikt i opierunrk.
|
|
A co robi uchodźca w Polsce skoro Polska nie przyjmuje takich uchodźców? A teraz będzie siedział za pieniądze podatników miał wikt i opierunek. Żyć i nie umierać. Czyżby Rząd nas oszukiwał że nie przyjmuje zboczonych uchodźców, a jednak przyjmuje
|
|
Skąd on się wziął w Polsce? Ej eja Bangla Desh, zupa szejka Rachmana.
|
|
a skąd on poznał tą dziewczynę, a skad wiecie, czy ona nie pisała mu że ma więcej lat,a skąd on wiedział, gdzie ona mieszka. No zaraz, on winien, a czy ona nie
|
|
Kretyni, obywatele Bangladeszu, tak jak Niemiec, Francji, Kanady i Japonii nie są uchodźcami i mogą sobie do nas wjeżdżać, ile im się podoba. Ciekawe, czy na swoich niezbyt mądrych, lotnych i wykształconych znajomych wykonujących najbardziej prymitywne prace w Niemczech czy Anglii mówicie uchodżcy i dziwicie się, że tam są?
|
|
Bollanda piekny kraj, piekne dziewczyny /kibira zygu,zygu ba kszysz/Dla tej nacji to 50 palek po stopach i 10 km po jezdni szutrowej.W kraju zalotnika czesto stosowane kary o ktorych sie nie zapomina.
|
|
KACZYŃSKI NAS OKŁAMAŁ RPZYJĄ JUŻ PONAD 140.000 MUZUŁMANÓW, TO ZDRAJCA, WKRÓTCE GWAŁTY JAK W ANGLII.
|
|
KACZYŃSKI NAS OKŁAMAŁ RPZYJĄŁ JUŻ PONAD 140.000 MUZUŁMANÓW, TO ZDRAJCA, WKRÓTCE GWAŁTY JAK W ANGLII.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|