Marszałku Sosnowski w urzędzie brakuje dyrektora departamentu spraw zbytecznych i niepotrzebnych-
zatrudnić PSL !
|
|
Henryk już zbudował obwodnicę Niemiec no i teraz może sie zabrać za remont Firleja
|
|
to jest policzek dla wszystkich młodych ludzi szukających pracy a w końcu decydujących się na emigrację! Mnie zastanawia dlaczego prywatny biznes nie sięga po tak "wartościowych ludzi"?
|
|
Czy ten Smolarz jest aż tak nieudaczny, że nie umie sobie znaleźć jakiejś roboty w prywatnej firmie ?
|
|
Ustawą sejmową należy zakazać zajmowania jednocześnie dwóch stanowisk w jednostkach budzetowych państwa,
Nigdy nie zlikwiduje się bezrobocia w kraju postępujc w ten sposób. Myślę , ze również nalezy zakazać pobierania emerytury i *pracowania*w państwowych i spółdzielczych zakładach pracy.Emeryci do roboty ale na własny rachunek.W tysiącach zakładów siedzą *takie babcie* i prababcie.,czasem nawet *Dzadziowie*Pożytku z nich dla firm żadnego a pensja i emerytura wpływają na konta. Dosyć tego *Młodzi Polacy kandydujcie do Sejmu i Senatu
naprawiajcie wreszcie naprawdę to parszywe prawo.
|
|
Jego ekselencja peselowski szofer.
|
|
Zalosni mali ludzie pewnie prawicowi mocno, nie jestem partyjny ale się cieszę że poseł będzie normalnie pracował, przecież tego wszyscy chcemy żeby wszyscy posłowie pracowali tak jak my.
|
|
******fakt.pl/wydarzenia/polityka/henryk-smolarz-za-rzadow-po-psl-byl-szefem-krus-a-takze-poslem-teraz-zostal-kierowca/2nclbfx
w ramach swoich zadań musi pełnić m.in. obowiązki zaopatrzeniowca i kierowcy. pensja? ok. 3 tys. zł brutto. ale to nie jedyne źródło utrzymania byłego parlamentarzysty. od lutego jest też doradcą marszałka województwa lubelskiego z pensją ok. 4,2 tys. zł brutto. dzięki zatrudnieniu w dwóch miejscach zarabia więc nieźle. choć do pensji posła mu daleko, bo wtedy zgarniał dwa razy tyle... chcieliśmy osobiście zapytać posła, jak sobie radzi, ale nie udało nam się z nim skontaktować.
|
|
Nie przepadam za PSL ale poznałem Pana Wójta Cieszko i muszę powiedzieć że takich ludzi jak on, jest naprawdę niewielu. Kto w której gminie z władz ma podejście "ludzkie" do człowieka ? Kto przyjmie go z szacunkiem i wysłucha, pomoże ? To właśnie Pan Cieszko. Miły, serdeczny, pomocny. Nie mam zameldowania w gminie Firlej a jedynie tu mieszkam ale chętnie zagłosowałbym za Panem Sławkiem w wyborach samorządowych 2018.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|