I takiego gnoja sie nie wsadza do aresztu...
|
|
a co z tym frajerem co pobił tego Pana? powinni mu teraz orać odbyt w więzieniu
|
|
Niestety za coś takiego powinna być kara śmierci. Bydlak powinien być zutylizowany.
|
|
Teraz on powinien ponosić wszelkie koszty
|
|
Jakim cudem ten bezwartościowy śmieć nie został areszrowany?
|
|
Jednym z elementów kary powinno być pokrycie kosztów leczenia i rehabilitacji pokrzywdzonego, skoro taki cwaniak niech płaci za wyrządzoną krzywdę
|
|
No i co z tego, że sąd zasądzi odszkodowanie od tego bandyty - przecież nic się od takiego patusa nie ściągnie.
|
|
Nie bardzo wiem co bylo przyczyna pobicia starszego czlowieka przez mlodego osilka.Tez jestem starszym czlowiekiem i jestem pewien,ze tez lezalby na oddziale chirurgii czy ortopedii.W wyniku tego pobicie zostal uszkodzony mozg z niedowladem a leczenie bedzie dlugie i kosztowne.Sprawca powinien byc zobawiozany przez sad do ponoszenia kosztow leczenia a nastepnie kare wiezienia zeby zapamietal do konca zycia za swoj wybryk bandycki.Zebym sie nie mylil.
|
|
Ktoś kto atakuje starszego gościa, dodatkowo z zaskoczenia od tyłu, myśląc że jest kozakiem grubo się myli. To zwykła........i tu prosze o wstawienie odpowiedniego słowa.
|
|
Co to ma byc ?!!! Czlowiek ledwo uszedl z życiem A teraz jest warzywem A sad daje temu sk$^nowi dozór?!!!! Prawo w Polsce to jest śmiech! Dla mnie to tylko nakłania wręcz takich debili do bicia ludzi za nic, taki pseudowyrok ?! Jak tak mozna ?! Noz sie w kieszeni otwiera przez takich chamów, robia co chcą potem chodzą po wolności i się śmieją w twarz A Bogu ducha winny czlowiek walczy o życie przez takiego frajera.
|
|
Pisowski kozak i gorliwy katolik.
|
|
Czemu te osoby, które zamordowały niewinnego człowieka jeszcze biegają na wolności?! Niech prokuratura w Parczewie ukarze tych morderców!!!
|
|
Kara śmierci dla obu śmieci!!! Czy prokuratura parczewska odpowiednio skarze napastników?! Pomóżmy Panu Wiesławowi - niech każdy wpłaci chociaż po symbolicznym 10 zł!!!
|
|
Kozaczył będzie pod celą aż mu dupsko pęknie. Życzę Ci cwelu który skrzywdziłeś na zawsze tego człowieka abyś codziennie pił wodę z mydłem i był cwelony w d... przez cały wyrok!!!!!
A dozór zamiast aresztu to jakaś kpina!!!!!!
|
|
Sprawca podobno nie zostanie nawet oskarżony o pobicie z uszczerbkiem na zdrowiu poszkodowanego - tak działa Prokuratura w Parczewie!!! To jest jakaś kpina!!! Trzeba naciskać na te organy ścigania... Wszędobylskie łapówkarstwo!
Telefon do prokuratury w Parczewie: 83 354 24 66 (centrala)
Email do prokuratury w Parczewie: rejpar@prokuratura.lublin.pl
|
|
niech ktoś poda namiary na tego frajera co to zrobił, jeżeli sąd nie potrafi stanąć na wysokości zadania to może ręka sprawiedliwości dosięgnie go w inny sposób
|
|
Teraz ten bandyta powinien zapłacić za całą rehabilitację i leczenie pokrzywdzonego!!!!!!!
|
|
A nie można zajeb....c szmaty? Skoro chodzi na wolności to wkrótce może przestać i podzielić los swojej ofiary.
|
|
"Co to ma byc ?!!! Czlowiek ledwo uszedl z życiem A..........." Szanowny Pan/Pani powinien zrozumieć, że sąd musi opierać się o wniosek prokuratora bez możliwości przed procesowego zasięgnięcia opinii medycznej innej, niż tak przedstawiona przez prokuraturę! W kraju mamy naprawdę dobre sądy, a jedynie ustawodawca (Sejm) jest władny do wprowadzania zmian w KK! Często wydaje nam się, że jakiś wyrok był niesprawiedliwy, ale nie bierzemy nigdy pod uwagę faktów, na których opiera się ciało orzekające! A fakty, to nie domysły lub przypuszczenia, tylko to, co na papierze.....
|
|
jakby śmieć zniszczył sędziemu samochód to zastanawiam się czy tez sędzia płaciłby ze swojej kasy za naprawę a śmieć biegałby za 10 tys poręczeniem . To on teraz powinien zbierać pieniędze po swojej rodzinie na pokrycie kosztów tego co zrobił. Za chwile okaże się ze nie ma żadnego majątku bo rozwiódł się z żona i wszystko jej oddał
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|