Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Ciężko pobity trener walczy o powrót do życia. Rodzina organizuje zbiórkę

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 sierpnia 2019 r. o 11:20 Powrót do artykułu
Do Świadek jeżeli tak było to podzielam twoje zdanie tylko ciekawi mnie fakt że 31letni facet chciał całować się z tak stara baba? Jak to było? 
Odpowiedz
Ten zwyrodnialec, który skatował starszego człowieka powinien płacić na jego rehabilitację, nawet jakby miał pracować w kamieniołomach albo dawać d...y w męskim klubie. To on jest odpowiedzialny za ten ciężki stan i to on ma teraz płacić za leki i rehabilitację!
Odpowiedz
Dlaczego to bydle nie siedzi w areszcie ?? Czy 10 tys jest gwarancja ze nie ucieknie za granice albo znowu nie dostanie napadu agresji ?? Poza tym jestem prawie pewny ze to nie pierwszy jego problem z prawem, ale to polska specjalnosc, poblazanie bandytom i jakies smieszne kary w zawieszeniu az wyhodują bandyte albo morderce.
Odpowiedz
Czy ktoś wie co się dzieje w tej sprawie? Czy już skazali tego zwyrodnialca na minumum 15 lat i konieczność spłacenia kosztów rehabilitacji dla tego Pana? Mogę pomóc w sprawie...
Odpowiedz
Dostali  w łapę 
Odpowiedz
Dostali  w łapę
 Albo znajomi .
Odpowiedz
A czy wiadomo skąd jest ten Paweł M.?
Odpowiedz
Tak jak nasz lubartowski cysorz z Lisowa:)
Odpowiedz
Z Lisowa czy z Woli?
Odpowiedz
Jeden jest z woli a drugi chyba z lisowa...
Odpowiedz
Jak można osądzać kogoś, kogo nie znacie i nie widzieliście sytuacji , ludzie, ciekawe co zrobil któryś z was będąc w jego sytuacji . On jest w stanie poświęcić wszystko razem z rodziną aby pomóc temu człowiekowi, bo bardzo tego żałuje a to ze P Wieslawa żona sprowokowała cała kłótnie to ona powinna za to odpowiadać, A za co bezbronna dziewczyna która chciała ich powstrzymać dostała za darmo.. każdy prawdziwy facet stanął by w obronie kobiety. Nie osadzajcie, skoro nie znacie, bo nawet nie wiecie co On przeżywa. A wy pseudo cwaniacy umiecie tylko oceniać sytuacje stojąc z boku. Także najlepiej zamknijcie mordy, bo gdy by któryś z was był w tej sytuacji to już sral by pod siebie że strachu. I nie nazywajcie go mordercą , bo to pseudożona wyparla się męża i jego koleżanka dostała. Ja życzę temu biednemu chłopakowi żeby sąd wzial pod uwagę wszystkie dowody i zeznania świadków którzy to widzieli. Współczucia dla rodziny i mam nadzieję że żonke dopadnie odpowiedzialność za jej chciwość na pieniądze.... pozdrawiam
Odpowiedz
Morderca! Żaden z tych dwóch morderców nie pomógł Panu Wiesławowi - obaj powinni trafić za kraju w trybie przyspieszonym. Po co są ustanowione sądy 48-godzinne? Teraz rodzina musi się starać i zapieprzać, żeby pomóc Panu Wiesławowi... Niech sąd odpowiednio ukarze tych morderców i niech rozkażą im zwrócić koszty rehabilitacji Pana Wiesława!!! Do więzienia z takimi bydlakami!
Odpowiedz
jeśli ci przestępcy są jeszcze na wolności może należy zwrócić się do ministerstwa sprawiedliwości? niech skontrolują jak działa/działa prokuratura w Parczewie w tej sprawie? wie ktoś może kto prowadzi ta sprawę? ci dwaj przestępcy powinni trafić na długie lata do więzienia!
Odpowiedz
@Jadzia, widzę zbieżność błędów ortograficznych i pisowni do @Swiadek, więc pewnie tylko Ty jedna bronisz tych brutali, co skatowali tego Pana. Zamknąć mordę to Ty powinnaś, ponieważ jako jedyna pewnie ją masz. W tej sytuacji najbardziej poszkodowany jest ten Pan i nikt chyba nie wierzy, że mógłby MOCNO uderzyć jakąkolwiek kobietę, podkreślam - mocno. Twoje oskarżenia w ogóle nie trzymają się kontekstu - " I nie nazywajcie go mordercą , bo to pseudożona wyparla się męża i jego koleżanka dostała." - to zdanie jest z kosmosu. Jeśli już to się stało to pewnie było to przypadkiem. W normalnym kraju takich brutali zamyka się na dożywocie i życzę im, żeby i w Polsce tak się stało. Amen.
Odpowiedz
Do Świadek jeżeli tak było to podzielam twoje zdanie tylko ciekawi mnie fakt że 31letni facet chciał całować się z tak stara baba? Jak to było?    Niemalnie, ja jestem stara baba ale tak zakonserwowana, że nie jeden malolat chciał iść ze mną, ale odmawiałam bo z dziećmi się nie zadaję
Odpowiedz
@Jadzia, widzę zbieżność błędów ortograficznych i pisowni do @Swiadek, więc pewnie tylko Ty jedna bronisz tych brutali, co skatowali tego Pana. Zamknąć mordę to Ty powinnaś, ponieważ jako jedyna pewnie ją masz. W tej sytuacji najbardziej poszkodowany jest ten Pan i nikt chyba nie wierzy, że mógłby MOCNO uderzyć jakąkolwiek kobietę, podkreślam - mocno. Twoje oskarżenia w ogóle nie trzymają się kontekstu - " I nie nazywajcie go mordercą , bo to pseudożona wyparla się męża i jego koleżanka dostała." - to zdanie jest z kosmosu. Jeśli już to się stało to pewnie było to przypadkiem. W normalnym kraju takich brutali zamyka się na dożywocie i życzę im, żeby i w Polsce tak się stało. Amen. 
 Bez wzgledu mocno czy nie mocno, nie bije sie kobiety. Nie szkodzi że ten Pan uwielbial sport ale to nie znaczy, że mu wolno innych bić. Z tego wynika,że  On pierwszy zaczął. Stary dziadek myślał, że wysportowany i na młodych się porywał, niechby swoje starą po mordzie lał. Obydwoje stare a puste, chciały z młodymi sie zabawiać. Stary ze wzgledu na wiek to powinien jeszcze uciszać, uspokajać jakby nawet dochodziło do bojki a nie jeszcze wszczynć. Nie znam z nich nikigo, jestem obiektywny, ale jako stary człowiek staram sie uspokajać każdą niemiłą sytuację, a nie prowokuje do bójki
Odpowiedz
Tak jak nasz lubartowski cysorz z Lisowa:)
 Z lisowa to jest na T a nie na M tak jak ten z woli
Odpowiedz
Strona 4 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...