Do Świadek jeżeli tak było to podzielam twoje zdanie tylko ciekawi mnie fakt że 31letni facet chciał całować się z tak stara baba? Jak to było?
|
|
Ten zwyrodnialec, który skatował starszego człowieka powinien płacić na jego rehabilitację, nawet jakby miał pracować w kamieniołomach albo dawać d...y w męskim klubie. To on jest odpowiedzialny za ten ciężki stan i to on ma teraz płacić za leki i rehabilitację!
|
|
Dlaczego to bydle nie siedzi w areszcie ?? Czy 10 tys jest gwarancja ze nie ucieknie za granice albo znowu nie dostanie napadu agresji ?? Poza tym jestem prawie pewny ze to nie pierwszy jego problem z prawem, ale to polska specjalnosc, poblazanie bandytom i jakies smieszne kary w zawieszeniu az wyhodują bandyte albo morderce.
|
|
Czy ktoś wie co się dzieje w tej sprawie? Czy już skazali tego zwyrodnialca na minumum 15 lat i konieczność spłacenia kosztów rehabilitacji dla tego Pana? Mogę pomóc w sprawie...
|
|
Dostali w łapę
|
|
Dostali w łapęAlbo znajomi . |
|
A czy wiadomo skąd jest ten Paweł M.?
|
|
Tak jak nasz lubartowski cysorz z Lisowa:)
|
|
Z Lisowa czy z Woli?
|
|
Jeden jest z woli a drugi chyba z lisowa...
|
|
Jak można osądzać kogoś, kogo nie znacie i nie widzieliście sytuacji , ludzie, ciekawe co zrobil któryś z was będąc w jego sytuacji . On jest w stanie poświęcić wszystko razem z rodziną aby pomóc temu człowiekowi, bo bardzo tego żałuje a to ze P Wieslawa żona sprowokowała cała kłótnie to ona powinna za to odpowiadać, A za co bezbronna dziewczyna która chciała ich powstrzymać dostała za darmo.. każdy prawdziwy facet stanął by w obronie kobiety. Nie osadzajcie, skoro nie znacie, bo nawet nie wiecie co On przeżywa. A wy pseudo cwaniacy umiecie tylko oceniać sytuacje stojąc z boku. Także najlepiej zamknijcie mordy, bo gdy by któryś z was był w tej sytuacji to już sral by pod siebie że strachu. I nie nazywajcie go mordercą , bo to pseudożona wyparla się męża i jego koleżanka dostała. Ja życzę temu biednemu chłopakowi żeby sąd wzial pod uwagę wszystkie dowody i zeznania świadków którzy to widzieli. Współczucia dla rodziny i mam nadzieję że żonke dopadnie odpowiedzialność za jej chciwość na pieniądze.... pozdrawiam
|
|
Morderca!
Żaden z tych dwóch morderców nie pomógł Panu Wiesławowi - obaj powinni trafić za kraju w trybie przyspieszonym. Po co są ustanowione sądy 48-godzinne? Teraz rodzina musi się starać i zapieprzać, żeby pomóc Panu Wiesławowi... Niech sąd odpowiednio ukarze tych morderców i niech rozkażą im zwrócić koszty rehabilitacji Pana Wiesława!!! Do więzienia z takimi bydlakami!
|
|
jeśli ci przestępcy są jeszcze na wolności może należy zwrócić się do ministerstwa sprawiedliwości? niech skontrolują jak działa/działa prokuratura w Parczewie w tej sprawie? wie ktoś może kto prowadzi ta sprawę? ci dwaj przestępcy powinni trafić na długie lata do więzienia!
|
|
@Jadzia, widzę zbieżność błędów ortograficznych i pisowni do @Swiadek, więc pewnie tylko Ty jedna bronisz tych brutali, co skatowali tego Pana. Zamknąć mordę to Ty powinnaś, ponieważ jako jedyna pewnie ją masz. W tej sytuacji najbardziej poszkodowany jest ten Pan i nikt chyba nie wierzy, że mógłby MOCNO uderzyć jakąkolwiek kobietę, podkreślam - mocno. Twoje oskarżenia w ogóle nie trzymają się kontekstu - " I nie nazywajcie go mordercą , bo to pseudożona wyparla się męża i jego koleżanka dostała." - to zdanie jest z kosmosu. Jeśli już to się stało to pewnie było to przypadkiem. W normalnym kraju takich brutali zamyka się na dożywocie i życzę im, żeby i w Polsce tak się stało. Amen.
|
|
Do Świadek jeżeli tak było to podzielam twoje zdanie tylko ciekawi mnie fakt że 31letni facet chciał całować się z tak stara baba? Jak to było? Niemalnie, ja jestem stara baba ale tak zakonserwowana, że nie jeden malolat chciał iść ze mną, ale odmawiałam bo z dziećmi się nie zadaję |
|
@Jadzia, widzę zbieżność błędów ortograficznych i pisowni do @Swiadek, więc pewnie tylko Ty jedna bronisz tych brutali, co skatowali tego Pana. Zamknąć mordę to Ty powinnaś, ponieważ jako jedyna pewnie ją masz. W tej sytuacji najbardziej poszkodowany jest ten Pan i nikt chyba nie wierzy, że mógłby MOCNO uderzyć jakąkolwiek kobietę, podkreślam - mocno. Twoje oskarżenia w ogóle nie trzymają się kontekstu - " I nie nazywajcie go mordercą , bo to pseudożona wyparla się męża i jego koleżanka dostała." - to zdanie jest z kosmosu. Jeśli już to się stało to pewnie było to przypadkiem. W normalnym kraju takich brutali zamyka się na dożywocie i życzę im, żeby i w Polsce tak się stało. Amen.Bez wzgledu mocno czy nie mocno, nie bije sie kobiety. Nie szkodzi że ten Pan uwielbial sport ale to nie znaczy, że mu wolno innych bić. Z tego wynika,że On pierwszy zaczął. Stary dziadek myślał, że wysportowany i na młodych się porywał, niechby swoje starą po mordzie lał. Obydwoje stare a puste, chciały z młodymi sie zabawiać. Stary ze wzgledu na wiek to powinien jeszcze uciszać, uspokajać jakby nawet dochodziło do bojki a nie jeszcze wszczynć. Nie znam z nich nikigo, jestem obiektywny, ale jako stary człowiek staram sie uspokajać każdą niemiłą sytuację, a nie prowokuje do bójki |
|
Tak jak nasz lubartowski cysorz z Lisowa:)Z lisowa to jest na T a nie na M tak jak ten z woli |
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|