BARAN I TYLE!!!!!!!!!
|
|
... bo wariat na motorowerze za.....alał 200 albo 300 więc jak kierujący samochodem mógł go zauważyć
|
|
Kierowca samochodu wyprzedzał w miejscu, gdzie jest to zabronione, a jakiś idiota wiesza psy na motocykliście. Oskarżając go za szybką jazdę... Lecz się deb***u!!!!
|
|
Motorower 200 km/h ??? Szukasz dziury w całym.Motorowrer o pojemności 50cm jedzie góra 50 km/h ,a po zdjęciu wszystkich ograniczników jakie posiada to pojedzie max 80.Więc skąd te 200 albo 300 km/h ??? UWAGA!!!MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!! |
|
A kierowca to bałwan któremu zbyt się spieszyło i jak często bywa ucierpieli kierujący jednośladem!!!
|
|
Czy wszyscy muszą posiadać prawo do poruszania się po drogach?Nie.Ci co jeżdżą na dwóch gazach oraz Ci którym brakuje rozumu powinni chodzić .
|
|
Powiem tak za tak idiotyczny manewr kierowca mondeo powinien kilka najbliższych miesięcy spędzić w areszcie by przemyśleć swoje postępowanie, ja bym to podciągnął pod usiłowanie zabójstwa, bo jazda pod prąd ewidentnie na to wskazuje... o utracie prawa jazdy na dłuższy czas nie wspomnę..
|
|
Mało to takich ćwoków jeździ? Tak im się spieszy, że nie patrzą gdzie wyprzedzają tymi swoimi złomami co ledwie jadą ale przecież muszą wyprzedzać nawet w miejscach niedozwolonych i niebezpiecznych.
|
|
a ja jade stalym tempem 90km/h i smieje sie z tych co jada jak wariaci, wyprzedzaja na trzeciego czwartego ,gazu dodaja hamuja, wychylaja sie w lewo prawo przy wyprzedzaniu itp, omijaja wysepki a i tak sie razem spotykamy na czerwonym swietle:)
|
|
czekam na podobne wpisy w dniu postawienia tych 300 fotoradarów które ITD ma postawić w Śierpniu
|
|
mylisz się kolego. Sam jechałem Aprilką 50cm, która po zdjęciu blokady spokojnie pójdzie 150 km/h, więc nie pieprz głupot o jakichś 80 km/h. |
|
skąd ci poszkodowani motorowerzyści byli? co z nimi?
|
|
ale masz fantazję max 100 i to po bardzo dobrym tuningu |
|
oni byli z Rokitna. kierujący Hondą jest nieprzytomny i OIOM-ie. jednym słowem mówiąc jest w bardzo złym stanie o o tym drugim nie wiem ale pewnie też jest w złym stanie |
|
zgadzam się. ja widziałam jak on jeździł tym motorem. bardzo szybko ale czy wtedy szybko jechał to nie dam ręki obciąć |
|
Nie ma to jak szukać winy w kimś, kto tutaj akurat najmniej zawinił. Czytanie ze zrozumieniem najwidoczniej Polakom za dobrze nie wychodzi.
|
|
święta prawda |
|
Tam powinno być: st. sierż. Grzegorz Paśnik, Oficer Prasowy Komendy Powiatowej Policji w Lubartowie.
|
|
Gdzie - "tam"? |
|
make a person, and also Michael Kors Bags currently have a person created Michael Kors Outlet Online for yourself from your hosting company
Michael Kors Purses . A person's hosting company might best Michael Kors Outlet Handbags provide instructions Michael Kors Purses how to move
{ Michael Kors Outlet Handbags about doing this..
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|