Brawo Krzysztof ! Tylko zrób audyt przez fachowców i z wnioskami !
Serdecznie gratuluję !
|
|
Brawa dla Lubartowa, dojna zmiana wystarczająco tam porządziła !
|
|
Krzysiu,mysle ze Jacek Ci zrobi nsjlepszy audyt a napewno najlepiej wyceni dzialke po pawilonie
|
|
nic się nie zmieni jeśli nasze osobiste życie - nasze osobiste postępowanie się nie zmieni w domu, pracy, szkole itd. Zacznijmy zmiany od samych siebie ___________ Wyszukiwarka : " Ewangelia Jana 8:36 - fundament przy ewangelizacji. Nowe serce i wody żywa część 3 "
|
|
Bardzo dobrze nowe otwarcie w Lubartowie skończył się folwark Pana Janusza
|
|
Krzysiek nie masz dla mnie jakiejś posady? Na wszystkim się znam .
|
|
Podoba mi się to. Tylko niech znów nie będzie Tera. K...My i nowy folwark. No i obniżek przez podwyżke jak u Pana Karzdasza.
|
|
brawo ppgonic ta pisowska zaraze
|
|
Teraz będzie Pan rozliczany za każde potknięcie,za kazdą niezrealizowaną obietnicę i za każde zachowanie będące zemstą na PiS.
|
|
W CSK nie zrobi najwpierf....i Krzyśka zapyta co dalej robić
|
|
To kiedy te audyty?
|
|
A Ty wiesz Mati co to szacunek do drugiego człowieka?
|
|
mój kolega już dawno mówił o tym, że PSL powinno się zmienić. Z betonu wyjść w stronę młodych ludzi. Mimo że był prezesem koła w Lubartowie mało kto go słuchał. No i skończyło się to tak jak się skończyło. A mądry był człowiek. Szkoda, wiele dobrego zrobił , a nie ma go dziś w PSL. pozdrowienia dla Mariusza
|
|
Ciekawe czy bedą bezprawne zatrzymania obywatelskie mieszkancow Lubartowa?. Już strach bedzie mieszkac w tym miescie
|
|
Kardasz:)jemu audyt potrzebny:)
|
|
Nie ma w tym nic dziwnego, bowiem audyt zawsze powinien mieć miejsce, gdy na najważniejszym stanowisku pojawia się nowa osoba. To samo dotyczy całego państwa.
|
|
To teraz już nie wypiera się PSL-u? Panie redaktorze, przecież to kandydat Wspólnego Lubartowa Tomasiaka.
|
|
Ale wyją
|
|
No to chyba ostatni bastion ZSL na ziemi lubelskiej. Lublin się ogarnął.
|
|
Ciekawe jak audyt w PECU..łoj będzie się paliło..nawet nie wiedzialam ze tam prezes czy tam dyrektor jest od węgla: )))
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|