Ale skoro PiS zdobył 11/21 mandatów, to po co koalicja?
|
|
Żeby pokazać że w czapce mają Warszawke...
|
|
Ale skoro PiS zdobył 11/21 mandatów, to po co koalicja?Dla stolków, dla rodzuny, krewnych znajomych. W takim Lublinie ten cichy popis z tych samych powodów trwa juz od lat, a szaraczki sie emocjonują. |
|
Ojjj Grzesio nie będzie zadowolony z tej koalicji. A poseł Grupiński powiedział zero koalicji z PiS,A tu niewierni się znaleźli.
|
|
z pislamem nikt niczego nie zbuduje, dobra zmiana wszystko niszczy - niby dorośli ludzie a nie wiecie o tym? szkoda zmarnowanych gosów na was...
|
|
Lemingi już spakowane? Kanada czeka. Jak to ich Szogun powiedział... "Emigracja rozwija, pozwala poznać nowe kraje.". Może przejrzą na oczy, że PiS jedynie wprowadza do kraju standarty Europejskie, a nie Feudalne jak to promował L.Balcerek... byle tubylec był tani i szybko można go byłoby podmienić. W Europie za pensję da się samodzielnie przeżyć. A kredyt bierze się nie na mieszkanie, lecz na DOM. Jak to mój szef Niemiec powiedział. Polacy to kretyni, by zadłużać się na całe życie dla klitki w bloku. Nawet on wie, że w bloku to tylko wynajem. Kupno tego czegoś to istna strata.
|
|
Jak widać lubartowskie platfusy za stołki i garść srebrników zrobią dobrze każdemu. A mówiło się że PSL to partia obrotowa. Panie Pożak nie masz Pan za grosz honoru.
|
|
A syn Pożaka, który zabił człowieka już na wolności?
|
|
Czyli Zwoliński na dyrektora szpitala? Totalna opozycja?
|
|
Czy wy debile umiecie czytac ze zrozumieniem?? WIdac ze nie....
|
|
Bo trzeba 12 do samodzielnych rządów.
|
|
Zapytajcie w Lubartowie kto dał głos na PO i kto był za koalicją z Marzęda z Zybałową z doktorkiem paprotniakiem. Jeszcze powedzcie że Kardasz to najlepszy kumpel a mileszczyk super dyrektor. Chcieliście przebić szklany sufit to za 5 lat będziecie te 3 stołki wspominać jak pocztówkę od cioci z ameryki.
|
|
A kto to jest ta Pani nie znam jej?
|
|
A kto to jest ta Pani nie znam jej?Poznasz przez najbliższe 5 lat. Jak się okazuje to ja też lubartowskich platfusów nie znałem. |
|
Pani Ewa Z. jako kierowniczka w wodach polskich umiejętności kierowniczych nie pokazała więc życzę powodzenia na nowym stanowisku
|
|
"W Lubartowie rządzimy się innymi prawami niż w Warszawie " Ciekawe jakim. Pewnie prawem stołków. Brak słów ludzie bez honoru. Z diabłem byle przy korycie. Mam nadzieję że wyborcy wam tego nie wybaczą.
|
|
Żeby nie robić czystek w urzędach.
|
|
Wcześniej miasto dołożyło do rowerów, poza budżetem obywatelskim,bo nie wyszło. Tak się szanuje ludzkie wybory.
|
|
Ta koalicja jest po to,aby dokopać lubartowskim PSL-owcom.Pan Puła,Starownik zobaczymy,jak sobie poradzą w opozycji.Choć trzeba przyznać,że Pożak i Zwoliński też za stołkiem pójdą,nawet z PIS-em.Zaskoczeniem również jest to,że Bodziacki nie zostanie starostą,myślałem,że po przegranej w mieście zrobią go starostą.No zobaczymy,jak towarzystwo Lubartowskie przez 5 lat się spiszę. Napewno teraz PSL nie będzie miał nic do gadania,bo i w wielu gminach ich wójtowie przegrali.
|
|
"...nie jesteśmy członkami PO czy Nowoczesnej" i miejmy nadzieję, że nie będziecie po tej zdradzie wyborców. Oni nie głosowali za taką koalicją, nie próbujcie się wybielać brakiem przynależności partyjnej, spójrzcie prawdzie w oczy nie jesteście członkami bo jesteście...."Nam nie chodzi o politykę, a o sprawne działanie powiatu. Rozumiem, że kiedy byliście w koalicji z PSL to Powiat nie działał sprawnie, a teraz dzięki wam w koalicji z PIS będzie. "Mamy pomysły i chcemy je realizować w koalicji z PiS" Znając dotychczasowe pomysły Przewodniczącego wszystko będzie się kręciło wokół rowerów.
"To dla mnie nowa funkcja, muszę się spokojnie zapoznać z papierami" byle szybko bo urząd musi działać, a Pani codziennie będzie musiała podejmować decyzje i podpisywać papiery. "Jeśli zostanę wybrana przez radnych, to zacznę od przyjrzenia się pracy urzędu i podległych powiatowi jednostek. Jeśli będą konieczne zmiany personalne, to takowe zostaną przeprowadzone" Ciekawe czy w kwestii koniecznych zmian personalnych Pani Starosta tak jak w kwestii koalicji,na poziomie małych ojczyzn, będzie widziała ludzi czy barwy polityczne? Jak to powiadają złośliwi w Starostwie nawet "szczury są zielone", proponuję zacząć od deratyzacji to może być zaraźliwe,jak dżuma, proszę na siebie uważać.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|