Brawo Panie Prezydencie!!! Piękna postawa!!!
|
|
Patrzcie i się uczcie od Dudy jak się powinien zachować prezydent. Brawo Andrzej!
|
|
Wyobrażam sobie jak w takiej sytuacji zachował by się Komorowski?
|
|
w kampanii to własną piersią broniłby nawet książki Tokarczuk, albo honoru Wałęsy czy Przybyszowej ;) Kampania to po prostu inny stan umysłu
|
|
Tym się właśnie różni od poprzedników, klasą i inteligencją.
|
|
Obiektywnie to najlepszy kandydat, jeszcze oceniając ostatnie 30 lat to najlepszy prezydent RP - ELOKWENCJA, WYKSZTAŁCENIE, ASERTYWNOŚĆ i DOŚWIADCZENIE w POLITYCE NA ŚWIATOWYM POZIOMIE, dobro ojczyzny, zdrowy rozsądek
|
|
Emeryckie bojówki gotowe do akcji. Miałem kiedyś okazję poczuć na sobie ich działanie. Powód to profesionalnie wyglądający aparat fotograficzny którego nawet nie planowałem używać.
|
|
Gest - obronił chłopaka. Czyny - podpisał ustawę kagańcową praktyczny zamach stanu, wspiera gospodarkę węglową, nie robi NIC dla dobra klimatu i kraju. Ale jeden gest i proszę jaki teraz będzie bohater
|
|
Brawo Andrzej. Jesteś dla mnie bohaterem. Szkoda, że nadużywasz przez to stanowiska. Proponuję, aby utworzyć dla takich jak Pan stanowisko pod tytułem, NACZELNY OBIECYWACZ. Przydzielić piękny pałac, ochronę, limuzyny - wynajmować porządne hotele, fajne miejscówki na wiece. Z pełną pompą, abyśmy wszyscy mieli wysokie morale, zapewnienie, że ktoś o nas dobrze myśli, czuwa. Zawsze pocieszy dobrym słowem, przywita się z każdym, poda rękę i ładnie wszystko obieca. Panie prezydencie, marnuje się Pan na tym marnym stanowisku prezydenta. Dożywotnio zapewnijmy Panu wszystko, niech nam Pan obiecuje!
|
|
To jest właśnie mój Prezydent!
|
|
Rok wcześniej, 26 kilometrów dalej, czyli w Lublinie nie tylko nie chciał wziąć listu od jednej z mieszkanek naszego miasta, ale również nie protestował na odgradzający kobietę mur z ochroniarzy. Gdyby wybory prezydenckie i inne były co pół roku, to w Górkach Czechowskich LPEC nie budowałby infrastruktury do gotowania na parze przy + 130 stopniach Celsjusza gatunków chronionej i ściśle chronionej fauny i flory, a TBV Inwestment nie stawiałby blaszanych litych ogrodzeń w miejscach, w których zinwentaryzowano bioróżnorodność niespotykaną w innych częściach Lublina.
|
|
byłem widziałem. 85% ludzi to emeryci i renciści ogólnie towarzystwo geriatryczne bardzo agresywne i o dziwo bardzo sprawne fizycznie. reszta ludzi w wieku pracowniczym raczej z łapanki i przymusu uczestnictwa. osoba na stanowisku prezydenta poziom zachowania i wypowiedzi bez zmian. zdjęcia robione tak żeby było złudzenie tłumu.
|
|
ZWYKŁA PISOWSKA USTAWKA. BARDZO POPULARNA NA WIECACH DUDY.
|
|
Ustawka
|
|
Pewnie,że ustawka. Chłopak nawet nie czekał na zakończenie spotkania. Odegrał swoją rolę i wyszedł
|
|
Zwykła ustawka.
|
|
Ale ci ludzie są ślepi
|
|
Raczej emeryckie bojówki to przychodzą do Kidawy, a do Biedronia dziwaki ;)
|
|
MÓJ PREZYDENT !
|
|
A dlaczego kandydat nie opowiedział dowcipów, można by było się pośmiać
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|