ktory lekarz rodzinny jest najlepszy w naszym miescie?? bo moje dziecko jest u dr warminskiej i mam o niej nie najlepsze zdanie...dlugo by opowiadac dlaczego... prosze o opinie
|
|
Ja bym sie bala osobiscie korzystac z uslug lubartowskic lekarzy,znajdz kogos lepiej w Lublinie!Bedziesz znacnie lepiej traktowany maja wieksze kompendium wiedzy za te same pieniadze.W lubartowie pracuja sami samozwancy nie majacy zielonego pojecia o pediatrii;pisze o wiekszosci lekarzy to stara elita wyjadaczy, lapowkarzy,z zacofanym trybem myslenia a wogole nie wspominajac o leczeniu! Dla nich nie istnieje juz powiedzenie PRIMUM NON NOCERE podaja i dawkuja leki na chybil trafil ,a moze sie uda!Najlepsza rada to zabieraj dziecko od tej pani doktor Warminskiej ,jesli jeszcze nic zlego WAM sie nieprzytrafilo.POzdrawiam Cie serdecznie i powodzenia |
|
idż z dzieckiem do daczkowej. warmińska moja córke 3 lata leczyła. dziecko leciało z jednego antybiotyku w nastepny antybiotyk. trafiłam daczkowej oczywiście prywatnie ale warto było. okazało sie, że mała jest alergiczką a nie wieczne zaoalenie oskrzeli jak mówiła warmińska. a z czasem tez możesz poszukac lekarza w lublinie. pozdrawiam
|
|
wlasnie slysze coraz wiecej zlych opinii na jej temat.a najgorsza w przychodni jest ta pielegniarka blondi...opryskliwa i z wielkimi pretensjami do wszystkich ze przyszli do lekarza...z godzinami przyjec tez jest problem.zawsze wychodzi wczesniej bo niby ma wizyty domowe a przeciez one sa poza godzinami pracy przychodni...
|
|
a co myslicie o przychodni na polpieluszki??
|
|
Powinni juz dawno ja zwolnic!Mozna zadzwonic do dyrekcji placowki na temat jej zadniedban i odnoszenia sie do pacjietow. |
|
Ja bym poleciła dr. Annę Bednarską z przychodni Anna- Med na ul. Popiełuszki , jest konkretna i kompetentna !!!
|
|
witam
poleciłbym panią dr n. med. martę późniak sprawdziłem trochę lekarzy ale jednak ta osoba według mnie najlepiej się zna, polecam odwiedzić stronę po więcej informacji ***s://ranking.abczdrowie.pl/
|
|
super pediatra ***pediatralublin.com.pl. jedne z najlepszych do jakich chodziliśmy, a już par się przewinęło bo teraz trudno o dobrego lekarza, na szczęście teraz trafił nam się ten. bardzo polecam :)
|
|
Grunt to trafić do dobrej przychodni lekarskiej. Ja trafiłam w Lublinie do Inavita i jestem bardzo zadowolona. Już wiele razy uzyskałam u nich fachową pomoc i w porę zostałam zdiagnozowana. Dzięki temu na czas zostałam pokierowana do odpowiedniego specjalisty.
|
|
To prawda. W InaVita udało mi się trafić do lekarza który znalazł dla mnie czas i najważniejsze pomógł mi. Jestem bardzo zadowolony.
|
|
Mój lekarz rodzinny z przychodni Inavita w Lublinie zawsze przeprowadza dokładny wywiad. Stara się dociekać do przyczyny choroby, a nie leczyć objawy. Systematycznie kieruje na badania diagnostyczne.
|
|
Najlepsi lekarze są prywatnie w przychodni w Lubartowie
|
|
Dobry lekarz rodzinny to podstawa naszego zdrowia. Ja znalazłam takich lekarzy w przychodni ***inavita-lekarzrodzinny.pl . Dzięki fachowemu podejściu lekarza jestem dziś wśród żyjących. Wysłał mnie na szereg szczegółowych badań, a po nich skierował do onkologa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|