I bardzo bobrze że docenił współpracę .
|
|
Już wiem gdzie mój podatek od nieruchomości poszedł.
|
|
Nie no bo tylko politycy dają sobie nagrody. Afera na całą Polskę jak nie i Europę . A czego nikt nie za pyta czego nowy burmistrz po 3 tygodniach objęciu funkcji mówi o 2 mln kredytu za za tydzień już o 8 ?? Może dziennik wschodni tym się zainteresuje ??
|
|
Najlepiej to sypnął ZSL i platformersi w urzędzie Marszałkowskim na odchodne kilkaset tysięcy a nagrody nawet po 25000 zł
|
|
Nie no bo tylko politycy dają sobie nagrody. Afera na całą Polskę jak nie i Europę . A czego nikt nie za pyta czego nowy burmistrz po 3 tygodniach objęciu funkcji mówi o 2 mln kredytu za za tydzień już o 8 ?? Może dziennik wschodni tym się zainteresujeTrzeba było śledzić konferencję prasową obecnego burmistrza, to wiedziałbyś, dlaczego taki kredyt. A Dziennik się tym nie intersuje, bo widocznie nie ma tam niczego dziwnego abo nie uznaje za dziwne tego, co narobił Bodziacki, zmuszając nowe władze do takich ruchów ... |
|
Pani Wąs to niech idzie gdzies do pracy a nie sie głupotami zajmuje
|
|
6 tysiecy? To on nie szanowal lydzi. Marszalek poprzedni dyrektorom ponad 20 dawal.
|
|
Nom dokładnie, ta Pani Wąsowa to jeszcze chyba żadną pracą się nie skalała, ale wszystko wie najlepiej, prawie jak nasz prezydent.
|
|
Niezły prezent pod choinkę. Dobry Pan z tego poprzednika był. Ciekawe czy sam brał jakieś gratisy z kasy miasta. Łatwo przyszło, łatwo poszło a zapłacą wszyscy. Panie Bodziacki ja też byłem grzeczny i głosowałem na Pana w 2014 roku. Gdzie mogę odebrać nagrodę? Znalazł pan nowe zatrudnienie? Nie chcemy nachodzić prywatnie
|
|
To aparatczyków Kaczyńskiego dał POPiS
|
|
Co jaka konferencje prasową dla kanału s , wspólnoty lubartowskiej , przeglądu lubartowskiego dla pseudo mediów. Gdzie ten zapowiadany audyt który wszystko pokaże ?? Ciekawe czy nowy burmistrz nie sypnie nagród na święta ?? O to też zapytajcie go ??
|
|
Afera #DRUKARNIA+
Firma państwowa (wojskowa) - drukowała matury za 34 mln zł.
W przetargu przegrała z firmą prywatną, która zaoferowała 8 mln zł mniej.
Donosy wojskowej drukarni na konkurencje i 8 stycznia 2018 roku do Częstochowskich Zakładów Graficznych wkracza policja z nakazem prokuratorskim.
|
|
Afera #LEKI+
W grudniowy (14-16) weekend odbyło się wyjazdowe posiedzenie kierownictwa Ministerstwa Zdrowia w hotelu, który należy do właścicieli jednej z największych polskich firm farmaceutycznych – Adamedu. Impreza w hotelu odbyła się tuż po tym, jak projekt listy leków refundowanych uzupełniono o preparaty produkowane przez Adamed.
|
|
Tak się rozdaje nasze podatki, które są najwyższe w całej UE.
|
|
Lubartów - bogate miasto! Brawo!
|
|
Urzędnicy nie powinni w ogóle dostawać żadnych nagród.
Pełnią służbę państwową i powinna im wystarczyć tylko pensja.
Szczególnie jak w instytucjach jest deficyt i jadą na kredytach.
Premie to mogą być ale w firmach gdzie coś produkują i mają dobre wyniki finansowe spowodowane efektywną pracą pracowników.
|
|
"Im się to poprostu należało!!!"
|
|
umiesz, czy tylko przekaz matki partii i komentarz za pisiąt groszy? O konferencji u burmistrza też jest artykuł. Poszukaj, chyba że tego też nie umiesz.
|
|
I już widać, jakich "niezależnych" mediów nie wymieniłeś xD
|
|
Złodziej goni złodzieja.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|