Wywalić na bruk i niech sobie radzi czemu całe społeczeństwo ma ponosić koszty dłużnika, to jego problem
|
|
tak oto rządzi psl w lubartowie i spadochroniarze z marszałkowskiego z lublina wstyd wstyd na całą polske! a co z kosztami dla komornika za to dyscyplina dla burmistrza
|
|
Moze ktos z Lubartowa mi to wyjaśni ? Czy przypadkiem prezes SM nie popierał mocno obecnego burmistrza w wyborach samorządowych?
|
|
W tym Lubartowie to chyba prezes Spółdzielni ma dużo więcej do powiedzenia od burmistrza, radnych, plebanów i w ogóle wszystkich. Taki samozwańczy King
|
|
Jestem bardzo zadziwiony co ten tomasiak wyprawia wszyscy winni tylko nie on co za ***k
|
|
Wywalić na bruk i niech sobie radzi czemu całe społeczeństwo ma ponosić koszty dłużnika, to jego problemJa jako mieszkaniec blokowiska żądam zapłaty należności wraz z odsetkami. Za mnie burmisrz miasta nie płaci czynszu. |
|
***s://kanals.pl/wideo/informacje-edycja-473-18-10-2019#
To dobrze, że Pan Paśnik w końcu odkrył swoje prawdziwe oblicze, szkoda tylko, że tak oszukał mnie ale także wyborców – tak nawoływanie do głosowania na PSL przez burmistrza podsumował Jacek Tomasiak. Burmistrz, który mocno podkreślał, że był kandydatem Wspólnego Lubartowa poparł w wyborach kandydata, który został przyłapany na jeździe pod wpływem alkoholu.
|
|
***s://kanals.pl/wideo/informacje-edycja-473-18-10-2019# To dobrze, że Pan Paśnik w końcu odkrył swoje prawdziwe oblicze, szkoda tylko, że tak oszukał mnie ale także wyborców – tak nawoływanie do głosowania na PSL przez burmistrza podsumował Jacek Tomasiak. Burmistrz, który mocno podkreślał, że był kandydatem Wspólnego Lubartowa poparł w wyborach kandydata, który został przyłapany na jeździe pod wpływem alkoholu.***s://kanals.pl/wideo/informacje-edycja-473-18-10-2019# |
|
Ale jaja burmistrz zamierza ukarać samego siebie. Propozycja - zwolnienie dyscyplinarne...
|
|
buntownik lubartowski...
|
|
To głąbie miej petensje do tomasiaka, który podpisał ugodę.Wywalić na bruk i niech sobie radzi czemu całe społeczeństwo ma ponosić koszty dłużnika, to jego problemJa jako mieszkaniec blokowiska żądam zapłaty należności wraz z odsetkami. Za mnie burmisrz miasta nie płaci czynszu. |
|
Komornik swoje przytulił procenty za koszty egzekucji od miasta czy to jest dyscyplina finansowa ????
|
|
Jakie to ma znaczenie czy Tomasiak jest prezesem sm czy nie, wazne ze miasto jest winne kase sm to powinno oddac.
|
|
Wywalić na bruk i niech sobie radzi czemu całe społeczeństwo ma ponosić koszty dłużnika, to jego problemJestem za, niech urzad muasta oddaje pieniądze z odsetkami. Dlaczego rada nadzorcza pozwoliła na umorzenie odsetek, to niech teraz rafa nadzircza oddaje, po cholere ja tam też mamy, tylko do brania pieniędzy |
|
Czas nja zmiany przepisów Trzeba wywalić przepisy o lokalach zastępczych Koniec z cwaniakami niepłacącymi czynszu. Wywalić na bruk i tyle skończy się nie płacenie. Nie płacisz nie mieszkasz Dlaczego podatnicy mają utrzymywać darmozjadów.
|
|
Czas nja zmiany przepisów Trzeba wywalić przepisy o lokalach zastępczych Koniec z cwaniakami niepłacącymi czynszu. Wywalić na bruk i tyle skończy się nie płacenie. Nie płacisz nie mieszkasz Dlaczego podatnicy mają utrzymywać darmozjadów.podatnicy to krowa dojna która nie tylko takich cwaniaków utrzymuje. Utrzymuje też 500 plus, emeryturę plus itd. |
|
a ile ten wasz gospodarz domu zarabia jako prezes? bo powinien ze 3200 a ile ma ?
|
|
W samym centrum Lubartowa (ul Kościuszki) w blokach należącyh do wspólnoty miasto ma kilka lokali komunalnych. Zasiedlają je w większości różnej maści menele, a lokale te z racji chociażby lokalizacji są naprawdę dużo warte. Ludzie ci oczywiście czynszu nie płacą, a wypowiedzenie umowy najmu jest nieskuteczne. Jakby sprzedać na wolnym rynku tylko 3-4 mieszkania spokojnie miastu wpada bańka. Ile za to możnaby było postawić pomieszczeń socjalnych w typie kontenerów gdzieś na obrzeżach? To jest prawdziwy problem tamtej okolicy. Można nie lubić prezesa ale szacun dla niego za to jaki porządek panuje na terenach SM w porównaniu z bangladeszem w samym centrum miasta.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|