W lublinie jest 50 zł od domku i nikt nie protestuje.
|
|
Jak to nie. Ja protestuję!!!!
Ta danina na dodatkową rzeszę zatrudnionych do nicnierobienie urzędników to powrót do PRL i dzielenia tortu na umówionych spotkaniach a nie gospodarka wolnorynkowa.
|
|
Rozbój w biały dzień !!!! To ja się wymeldowuję, nie ma obowiązku meldunkowego. Od 6 lat nie miałam ani 1 zł. podwyżki, a tu śmieci 100 % górę, podatki, woda, prąd ..... nie da się żyć w tym kraju.
|
|
"By żyło się lepiej. Wszystkim" - jak powiedział oszust i zdrajca Donald Tusk, który potem uciekł do Brukseli.
|
|
To naprawdę niedrogo w Lublinie sporo drożej. A do tej pory sądzę\e że były ceny dumpingowe wynikające błędów wynikających z bzdurnych zapisów ustawy śmieciowe Lublin zazdrości Lubartowowi tak tanich usług Może nasi urzędnicy by poszli tam na nauki gospodarności.
|
|
Jak to nie. Ja protestuję!!!! Ta danina na dodatkową rzeszę zatrudnionych do nicnierobienie urzędników to powrót do PRL i dzielenia tortu na umówionych spotkaniach a nie gospodarka wolnorynkowa.Lepiej tak jako do tej pory do Wieprza? |
|
A co ma piernik do wiatraka?
Czy większe dla nich pieniądze zmienią cokolwiek? NIC? Tylko ilość waluty w niektórych kieszeniach się zwiększy, a w niektórych zmniejszy w proporcji 100 kieszeni uszczuplonych zasili jedną i tak do połowy pełną.
|
|
"Za trzy osoby zapłacę 66 zł miesięcznie, to jakaś masakra."
A dlaczego nie segregujesz? Mało kto nie segreguje śmieci w mieście. Najwyższa pora zmienic mentalność.
|
|
przecież to dyskryminacja!!!! złodziejstwo i dziadostwo!!!!
|
|
A ja protetuje, dzisiaj się dowiedziałem że Nowodwór płaci 6 zł od posesji a nie od osoby a w Trzcińcu podobno 1 zł od posesji .....
a Lubartów miasto płaci 12 zł od osoby w domku...to jest żenujące, dyskryminacja i monopolizm ....
|
|
Najpierw przez 10 lat płaciliśmy więcej bo budowa sortowni w toku.,teraz bedziemy płacić wiecej bo naszych polityków miejscowych
wszystkie gminy dokoła rżną od tyłu bez mydła.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|