Nie w Trzydniku Dużym (przy drodze krajowej nr 74), a w Olbięcinie przy tej drodze.
|
|
Fotoradary to nowy sposob wyciagania pieniedzy, nowy podatek, nowa jalomuzna ktora paci obywatel. Jedziesz 5 km za szybko i otrzymujesz rachunek. Nie wiem w jaki sposob fotoradar przyczynia sie do poprawy bezpieczenstwa na drodze? Faktycznie fotoradar stanaowi zagrozenie w ruchu drogowym, przez gwaltowne hamowanie, mozne doprowadzic do kolizji. Wnioskuje o zakazanie fotoradarow.
|
|
Pytanie do okolicznych lub przejeżdżających tamtędy: czy stoi już znaki z informacja o fotoradarze ? jeszcze we wtorek nie widziałem.... a bez tego fotoradar nie może legalnie funkcjonować
|
|
Fotoradary to nowy sposob wyciagania pieniedzy, nowy podatek, nowa jalomuzna ktora paci obywatel. Jedziesz 5 km za szybko i otrzymujesz rachunek. Nie wiem w jaki sposob fotoradar przyczynia sie do poprawy bezpieczenstwa na drodze? Faktycznie fotoradar stanaowi zagrozenie w ruchu drogowym, przez gwaltowne hamowanie, mozne doprowadzic do kolizji. Wnioskuje o zakazanie fotoradarow.jełopku, wielokrotnie udowodniono związek między obecnością fotoradarów a wzrostem bezpieczeństwa na drogach... zwłaszcza na wsiach gdzie wioskowe głupki lubią sobie na zabudowanym nap..dalac nie patrząc że obok szkoła i dzieci. Polecam przeczytać ten artykuł: ***s://dziennikzachodni.pl/gliwice-fotoradar-na-wezle-sosnica-zrobil-26-tys-zdjec-ograniczyl-wypadki-o-100-proc-to-jedyny-fotoradar-na-autostradzie-w/ar/c4-14779826 |
|
JEŻDŻĘ OD 40 LAT PO POLSCE .RADARAMI SIĘ NIE PRZEJMUJĘ, PONIEWAŻ JEŻDŻĘ PRZEPISOWO + 10KM/H. SPRÓBUJCIE TAK SIĘ PORUSZAĆ PO WSZYSTKICH DROGACH A NIE ZAPŁACICIE ŻADNEGO MANDATU I NA DODATEK PRZYJEDZIECIE O CZASIE.
|
|
Jechałam ze znajomym drogą do Jastkowa, mijaliśmy radar. Byłam świadkiem, że na liczniku miał poniżej 50. Poruszał się jak żółw. Dostał mandat za przekroczenie 20 km/h. Jak zaczęłam opowiadać to znajomym, to okazało się, że to nie pierwszy taki przypadek. Uważam takie działanie, wyłudzające pieniądze za wyjątkowe draństwo.
|
|
A w Przytocznie to atrapa ?
|
|
Dziękujemy Zakładowi Energetycznemu za te 1,5 roku!
|
|
Ciekawe kiedy będzie jakiś wypadek przez ten fotoradar. Bo statystyki pokazują że obecność fotoradaru nie poprawia bezpieczeństwa.
|
|
Czy któryś fotoradar robi zdjęcia tyłu na drugim pasie?
|
|
Oblać benzyną i podpalić!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|