Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelskie: Makabryczny wypadek. Chłopiec zginął rozszarpany przez maszynę

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 października 2018 r. o 17:01 Powrót do artykułu
Wspòłczucie dla rodzicòw tego dziecka.
Odpowiedz
Współczuję rodzinie dziecka tragedii jaka ich spotkała, coś niewyobrażalnego.
Odpowiedz
Zablokujcie komentarze, mimo, że te nie są złe, *** zablokował.
Odpowiedz
szkoda, ze nie podaliście źródła informacji...nieładnie
Odpowiedz
Łukaszu !!!! Wyrazy Najwyższego Współczucia !!!!! Chociaż słowa Ci SZymonka nie zwrócą ale musisz pamiętać, że masz jeszcze rodzinę ! Trzymaj się chociaż to bardzo trudne i nie wyobrażalne, ale ja też straciłem Synia i muszę żyć ! Dla niego by miał kto pamiętać ! Boję się zadzwonić bo kondolencje tylko wracają ! Bądź Mocny !
Odpowiedz
Zablokujcie komentarze, mimo, że te nie są złe, *** zablokował.
 Dlaczego boicie się konkurencji i l*u*b*l*i*n*1*1*2 wygwiazdkowaliście. Weźcie dobry przykład
Odpowiedz
Straszne!!! Wyrazy współczucia dla rodziny... Chwila nieuwagi wystarczy, żeby stała się tragedia.
Odpowiedz
Straszne. Łzy cisną się do oczu.
Odpowiedz
sam jestem ojcem i mam łzy w oczach jak to czytam...
Odpowiedz
Boże świety..strASZNA tragedia..biedne dziecko..biedna rodzina
Odpowiedz
Lukasz jestesmy z Toba!niewyobrazalna tragedia,nie wiem co powiedziec.Masz dla kogo zyc,musisz jakos dac rade.Wszyscy jestesmy z Toba myslami!Szymek czuwaj nad rodzicami tam z nieba
Odpowiedz
jak tak czasem czytam o wypadkach w rolnictwie tiny.pl/gbb11 to aż mnie ciary przechodzą
Odpowiedz
Niech Bóg ma Was w swej opiece. To straszne co się stało dla wszystkich.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...