Dożywocie na już! Bez żadnej możliwości wcześniejszego zwolnienia!
|
|
Wieśniak z utylizowac
|
|
Tylko dożywotnie więzienie wymarzą mu z pamięci ten "dziwny sen"!
|
|
Zwyrol dożywocie ale nie za pieniądze podatników kamieniołom ile wytlucze tyle zje
|
|
Jeden ze świadków, wieśniaków pozamiatał temat. Zobaczyłem, że to Wiesiek, zamordowany brutalnie kamieniem i nożem. To poszedłem się ubrać i zjeść. Obraz polskiej wsi w pigułce.
|
|
"A taki był grzeczny, ukłonił się, dzień dobry powiedział..." - czy te ułomy co tak mówią o tym gnoju słyszą siebie czy nie bardzo?
|
|
"Zawsze się ukłonił. Dzień dobry powiedział" ---> mordując człowieka też się ukłonił i powiedział "do widzenia". ZLIKWIDOWAĆ TEGO ŚMIECIA !!!
|
|
Proponuje teraz jego pokluc nozem i pierdyknac kamieniem w leb 57 razy jak przezyje to jest wolny ... kara smierci dla takich zwyroli
|
|
Brak kary śmierci to kpiny z ofiar morderców.
|
|
Rozumowanie prymitywnych i prostackich ludzi "bardzo dobry chłopak się ukłonił i dzień dobry powiedział" ja pier...i tacy ludzie mają możliwości brania udziału w wyborach a potem jest jak jest. Złodziej też dzień dobry tempa babo Ci powie a potem w łeb da i torebkę zabierze....Masakra od kiedy to mówienie dzień dobry świadczy o kulturze człowieka !!! Mocherowe zaściankowe pokolenie ! Znam wielu co na co dzień klną, piją browara, na ławce nie mówią dzień dobry a są o wiele bardziej porządnymi obywatelami od takich co "dzień dobry" powie
|
|
Ch*j j***ny w ramach kary ma z głowy podatki do końca życia, wyżywienie, opiekę medyczną, media i t p... No bo kara śmierci jest taka nieludzka a on ludzki. KPINA!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|