Do południa strajk , po południu korepetycje dla maturzystów. Dawać nam tu 1000 PLN miesięcznie!!!
|
|
Czy ten pan opisywany ciągle jest nauczycilem? A jesli tak, to czy tez strajkuje? Podwyżka tak, ale nie dla wsztskich!
Kara w zawiasach nie spełni wympou prewencji generalnej. Mam nadzieję że Minister Ziobor każe apelować! Jak Pan Nauczyciel lubi molestowanie seksualne- w ZK go wyedukują kompleksowo!
|
|
Ogarnijcie się ludzie! Nauczcie się czytać. I myśleć. Jaki związek ze strajkami ma opisywana sprawa? Poza tym sąd wziął pod uwagę zeznania dziewczyny, miał wątpliwości i mimo to uznał nauczyciela winnym. Mieliśmy typowy przykład sprawy słowo przeciw słowu. Nie było świadków, innych dowodów, tylko poszlaki. Na jakiej więc podstawie domagacie się ingerencji ministra Ziobry?
|
|
Tak. Skazany A mimo to uczy. Weź chwilę pomyśl...
|
|
Wygląda to na zemstę nastolatki za dozór kuratorski. Ale chyba Sąd to też rozpatrzył?
|
|
Na pewno nie mógł wziąć jej do samochodu... tu narazil się na oskarżenie.
|
|
Jak nie ksiądz to nie ma tematu. Jakby to był ksiądz to byłby tvn koszerna i inne antypolskie media.
|
|
Dzisiaj można każdego pomówić i to jest przykre, że nic nie udowodniono a jest kara
|
|
Tak. Skazany A mimo to uczy. Weź chwilę pomyśl...Jak rozumiem, cały czas wyrok nie był prawomocny, a w Poslce obowiązuje domniemanie niewinności - poczytaj KOnstytucję i chwilę pomyśl! |
|
akurat znam dziewuchę i dziwie się ze sedzia nie wzial pod uwage ze ona juz przynajmniej rok przed opisywanym tu zdarzeniem wiecej nie chodzila niz chodzila do szkoly. Nie ma tu o tym mowy, a przeciez na pewno w dziennikach musza byc slady
|
|
Cała populacja płci męskiej powinna tą uczennicę omijać na odległość co najmniej 1 KILOMETRA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Chodziłam do gimnazjum w Lubartowie, kiedy ten pan uczył tam techniki bądź informatyki i obserwowałam niestosowne zachowania wobec uczennic, także mnie. Dorosły meżczyzna, nauczyciel nie powinien komplementować "nóżek", "rajstopek" i "spódniczek" swoich uczennic. Dodam, że było to dobre 13-14 lat temu kiedy uczennice wyglądały skromniej niż obecnie. Jeszcze przed całą aferą wśród uczniów miał opinię p***la.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|