mobbing na kazym kroku, wiecznie zmieniajace się grafiki, zero wolnego weekendu bo po co .... dużo roboty z która ciężko się wyrobić, najlepiej nic sie nie odzywać , na każdym kroku opiernicz jest czy coś jest dobrze czy żle zrobione , kierownictwo gnoji .... jeden obóz pracy
|
|
Wszystko to prawda , pracuje tam jeszcze ale już nie dlugo tylko... byłam gnebiona z tego powodu że byłam na dlugim zwolnieniu lekarskim bo w ciągu 8miesięcy przebywałam 6 miesięcy na l4 uległam wypadkowi i miałam operacje , Gdy wróciłam zacząl sie koszmar np ciągłę uwagi do mnie, wypominanie żę byłam na zwolnieniu lekarskim, że za duzo dzwonie po kierownictwo gdy ktoś z klientów chce dokonać zwrotu ,wiecznie coś zauwazyli to na nawet pracownicy,ale oni też dostają czasem opieprz więc nikt nie miesza się bo się boi , Jestem kłebkiem nerwów gdy coś robie nie ważne czy to dobrze czy żle dostaje reprymende
|
|
Powinni zatrudnić kogoś kto by zajał się i był tajnym klientem od BHP
|
|
witam! niech ktoś się przyjrzy rekrutacji pracowników do biedronek w krasnymstawie! jak to jest ze jest nabór I dużo podań o pracę I są wybrani znajomi i rodziny pracowników! A może cały kierownik rejonowy CICHOSZ O wszystkim decyduje I szwagierki I znajome jej do pracy przyjmuje!
|
|
prezzi serramenti pvc sostituzione
cambiare serramenti
prezzi infissi cambiare
pvc infissi sostituzione
finestre in pvc prezzi
in pvc finestre
|
|
To ja się też dołaczę
pracowałem w biedronce 7 lat. nie wytrzymałem tej presji i wyladałem w u psychologa.
porazka teraz co się dzieje
czas planowy pracy to do 15 i kierownik nic mówi ze mamy zostać tylko odpowiedz jest .
jak rozłozycie to wyjdziecie !
zmiana grafiku co chwile.
zawsze coś zle jest. nie polecam
|
|
Biedronka porażka
|
|
Najgorsza praca jaka może być! Kasjerki są gnojone! A jak upominasz się o swoje prawa pracownika u personalnego to zostajesz przeniesiony tak jak ja! Kierownicy zrobią z Tobą co zechcą! zwolnią! utną etat! Jesteś ładna lub bystra to po Tobie! O ambicjach zapomnij w tym obozie! Nie masz prawa głosu! Nie próbuj nawet poskarżyć się wyżej bo to ty za to zapłacisz! Zero uczciwości i sprawiedliwości! A czym gorszy prostak kierownik to jest GIT! Kierowniczka 2 razy złamała moje prawa pracownika złośliwie to personalny postanowił mnie przenieść na inny sklep i stwierdził że nie potrzebnie z nią walczę! To ja zostałam ukarana za nieuczciwość i mobing kierownika sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam, Ornete
kierowniczki mam nagranie waszego mobbingu
-trzymajcie się
kierownik również
|
|
Warto skorzystać z pomocy prawnika, walcząc z nieuczciwym pracodawcą. Ja zbyt długo dawałem swojemu szansę na poprawę, ale w końcu miarka się przebrała. Po tym, jak dzień w dzień upokarzał mnie przed innymi pracownikami, radca prawny z ***dubielsawinda.pl pomógł mi wygrać sprawę. Dostałem też zadośćuczynienie i oczywiście dałem nogę z firmy. Słyszałem, że tego kierownika zwolnili, ale już nie miałem serca do tej pracy.
|
|
Pracowałem 12 lat w tej zepsutej do szpiku kości korporacji w której ludzie z kręgosłupem moralny i zasadami są tłamszeni na samym dnie a awansuje się tych co to są marionetkami, a to dlatego że tam liczy się tylko zysk. Tam na każdym sklep jest za mało etatów co rodzi pracę ponad siły wyzysk i mobbing. Dzisiaj już tam nie pracuję u uwierzcie mi że żałuję że zmarnowałem tam tyle czasu.
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|