Duże rodziny Ok ,Piknik dużych rodzin Ok , ale od kiedy Lubartów jest miastem przyjaznym i otwartym, jest to miasto pożydowskie więc nie jest raczej miastem ludzi przyjaznych i otwartych - sam niestety mam tam "rodzinę" więc wiem o czym piszę.
|
|
Lubartów miastem OTWARTYM??? Tam nie pozwalają dzieciom bawić się w ramach tygodnia z Harrym Potterem. Cenzura, zaściankowość, fanatyzm- to charakteryzuje miasto Lubartów a nie "otwartość"
|
|
Piękna inicjatywa. Stop LGBT
|
|
A co ma piernik do wiatraka,?Mieszkam tam, ludzie jak wszędzie i problemy jak wszędzie.Pożydowskie,poniemieckie to dziś bez znaczenia.
|
|
Stop lgbt !
|
|
Zjazd dzieciorobów na których inni muszą pracować. Promowanie patologii.
|
|
Zjazd patologii w miescie otwartym...
Zapraszamy
|
|
Agata duda jest najladniejsza, zaraz za nia ivanka tramp później meania tramp. Najbrzydszy jest trump.
|
|
no właśnie, tak mnie zastanawia nowy starosta, nigdy wcześniej przed jej wyborami nie słyszałem tego nazwiska aby sie gdzieś w czymś udzielała, a tu raptem po kilku miesiącach taka działaczka, że aż z Warszawy przyjeżdżają. Coś mu tu nie pasuje
|
|
Dobrze że mam dwoje dzieci bo tak planowaliśmy z żoną i jesteśmy gorszego sortu. No nic impreza nie dla nas i moich dzieci to i podatki nie powinny takich jak my być na to przeznaczane.
|
|
INTERWENCJA - Tragiczna noc w Domaszkowie. 18-osobowa rodzina straciła wszystko
|
|
W zapyziałym po pisowsku Lubartowie żądzi ksiundz i wyjęta, z pisiastego wora jakaś zybała, która z publiczną kasę finansuje tylko tańce, hulanki, swawole,a plebs klaszcze
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|