Swietnie! Duże brawa!
|
|
Ładnie to wygląda, wszystko nowoczesne
|
|
jestem pod wrażeniem,szybko to zrobiono i jak ładnie.
|
|
Szkoda ze zwolnili dyrektora Semeniuk. Najpierw wyremontowal ginekologie, teraz kolejny fajny remoncik. Gratuluję panie Lukaszu
|
|
Jak to jest - jak remont zleca i płaci prywatna fundacja to jest szybko, solidnie i profesjonalnie - jak zleca szpital to wlecze się miesiącami jakość słaba i gwarancje ciężko wyegzekwować?
|
|
wreszcie kobiety z Lubartowa będą bez obaw rodziły u siebie, luźniej będzie na lubelskich porodówkach
|
|
Ciekawe że tu remoncik, a za żywność już z pół roku nie placa
|
|
Na miarę europejską z uchylanymi oknami.....? jako wentylacją?
|
|
220 porodów? rocznie? znaczy się, że personel przez większość czasu nie robi nic. A utrzymanie szpitala kosztuje. Lekarze, położne, anestezjolog na dyżurze. To się finansowo totalnie nie spina. Niestety, żeby taki oddział mógł nie przynosić strat powinien przyjmować przynajmniej dwa razy tyle dzieci.
|
|
220 porodów w 3 msce a nie w rok
|
|
czy przyjmiecie w Lubartowie pary LGBT? Chodzi oczywiście o poród rodzinny.
|
|
Beda brac tyle samo jak przed remontem czy wiecej za cesarke trzeba bedzie wyslinic?
|
|
Oddanym personelem? To chyba jakaś kpina! Leżałem po porodzie w tym roku na oddziale położniczym I to jak położne traktują pacjentki po porodzie to istna masakra. Sama pomagałam kobiecie niepełnosprawnej przy dziecku, bo żadna sie nie kwapila sprawdzic czy wszystko jest w porządku, a jeśli zadzwonila dzwonkiem w nocy to została okrzyczana. Przestrzegam przed tym szpitalem.
|
|
Tak to prawda, żaden remont nie pomoże jak personel nie będzie miły.
|
|
ŻEBY PERSONEL BYŁ MIŁY TRZEBA GO ODMŁODZIĆ A NIE EMERYTKI PO 60 - DZIESIĄTCE KTÓRE LEDWO POWLEKAJĄ NOGAMI TRZEBA POSTAWIĆ W TYM SZPITALU JAK RÓWNIEŻ W INNYCH SZPITALACH NA MŁODOŚĆ INACZEJ NIE POMOGĄ ŻADNE REMONTY TEN PERSONEL PRACUJE NA ZASADZIE PRACUJEMY TAK JAK DAWNIEJ BYŁO I NIE WPROWADZAMY ŻADNYCH ZMIAN BO PO CO MIMO ŻE MEDYCYNA IDZIE DO PRZODU ŻEBY SIĘ COŚ ZMIENIŁO NALEŻY ODMŁODZIĆ CAŁY PERSONEL JAK RÓWNIEŻ KADRĘ KIEROWNICZĄ MOŻEMY SIĘ SPODZIEWAĆ I MYŚLEĆ ŻE BĘDZIE LEPIEJ BEZ TAKICH ZMIAN NIE MOŻNA MÓWIĆ O POPRAWIE WARUNKÓW I OPIEKI W TYM SZPITALU
|
|
Żona w sierpniu rodziła w tym szpitalu, choć jesteśmy z Lublina. Z czystym sumieniem mogę polecić porodówkę. Wszystko było ok.
|
|
Nie przez rok tylko przez czas remontu czytaj ze zrozumieniem! W tym szpitalu rodzi sie rocznie ponad 900 dzieci
|
|
Pan Semeniuk choruje od lutego, a umowe podpisali w czerwcu.... nie masz pojęcia o czym piszesz wiec nue zabieraj głosu
|
|
Rodziłam w Lubartowie i byłam bardzo zadowolona a nawet zszokowana poziomem opieki oczywiście na plus. Miałam cesarskie cięcie (drugie). Przyjechałam o 9 i od razu się mną zajęli a o 11 już było po wszystkim. Tylko dodam że chodziłam prywatnie a nie na nfz. Brakowało tylko remontu. A teraz jest już zupełnie wszystko na plus. Polecam rodzić w Lubartowie.
|
|
Ja mialam cesarke. Kazdy mial pretensje, ze cesarki na zyczenie, środków przeciwbólowych nie chcieli dawac. Dziewczyna rodziła cc pierwsze dziecko, nawet jej nie pomogli. Walczyla o laktacje, była dzielna, ale byla taka zmeczona, ze ledwo wstawala. Każdy na nią tylko krzyczał i co innego mowil. Ja bym w depresję wpadla poporodowa. Co oni robili z tymi matkami.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|