Miałem okazję poznać Pana Gregorowicza. Plaplaplaplaplaplapla.. A na końcu pustka i cisza. Bezproduktywność roku
|
|
To Pan, Panie panprezesie Tomasiak?
|
|
cytuje Gregorowicza: "... radny zaangażował liczną grupę osób otumanionych”. Czy to jest poziom inteligencji przystając do stanowiska Przewodniczącego Rady Miasta? Odpowiedzcie sobie sami..
|
|
Liczna grupa osób otumanionych, to są też pana wyborcy panie Gregorowicz. Głosowaliśmy na Wspólny Lubartów, bo nas otumaniliście. A emocje to wam chyba towarzyszą przy odbieraniu diet. Odkładajcie, bo czas szybko mija i za cztery lata Wspólny Numer nie przejdzie.
|
|
Delikatnie się wyraził, ja powiedziałbym tumanów. I co teraz Cysorz pocznie, o biada nam grzesznym, jego gniew spadnie na lud ciemny.
|
|
Staśka powiedz Maruniowi, że zostawił ziemniaki na gazie....
|
|
tylko was stać. Tu minusujecie, tam sobie zaplusowaliście. I to wy się nie obrażacie???? Czekajcie, zobaczycie jak wam wyborcy zapłacą za obrażanie.
|
|
My nie mamy gazu, gotujemy na palenisku ale kartofelki już odcedzone, dzięki za przypomnienie, pozdro.
|
|
Zadziwiające, prasa wie wcześniej niż wnioskodawca.
|
|
Jeśli jesteś tak inteligentny jak p. Gregorowicz, to go zapytaj wprost. Na pewno mu dołożysz -:).
|
|
sam fakt że ludzie przyznali sobie przyzwoite podwyżki diet nie usprawiedliwia nikogo do opluwania i szargania opinii. Wiedzieliście, kogo wybieracie i dlatego nie powinniście być zaskoczeni takim obrotem sprawy. Im się należy tak, jak każdemu "wykształconemu" samorządowi....
|
|
Jeden plus tej akcji "referendum" to to że władze miasta dostały doping aby się wykazać przed wyborcami.
Stąd na jesieni ruszyły z kopyta wszystkie zapowiadane prace budowlane.
|
|
Radni podnieśli sobie diety, mieli do tego prawo i zrobili to zgodnie z prawem. Samo zebranie odpowiedniej liczby podpisów nie powinno być podstawą do przeprowadzenia referendum. Nigdzie nie jest napisane, że warunkiem podwyżki diet muszą być jakieś konkretne zasługi.
|
|
Gregorowicz otumaniony to jesteś ty ale na władzę i żebyś się nie dziwił za cztery jak dostaniesz kopa w dupę od wyborców.
|
|
Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej ze stratą ponad 200 tys.przy obrotach 8 mln. Ciekawe jakie tam pensje ustalone...
|
|
A szkoda,choć mam nadzieję że Jacek Mikołaj jeszcze namiesza i pogoni te towarzystwo rodem z Niemiec I Ciecierzyna zatrudnione bez konkursów,co nawet dzień dobry nie powiedzą...gdzie wyniki naborów ,no gdzie
|
|
A szkoda,choć mam nadzieję że Jacek Mikołaj jeszcze namiesza i pogoni te towarzystwo rodem z Niemiec I Ciecierzyna zatrudnione bez konkursów,co nawet dzień dobry nie powiedzą...gdzie wyniki naborów ,no gdzieTak namiesza...zacznie od USC |
|
No to mikołaj sobie paznokcie z nerwów obgryzie
|
|
Radni mieli prawo, a ludzie nie mają mieć prawa do referendum? Ot, dziubneli Kalego w oko.
|
|
ale jaja.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|