Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pijana 29-latka za kierownicą. W aucie 3,5-letni syn kobiety

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 28 kwietnia 2019 r. o 11:27 Powrót do artykułu
brawo 500 plus
Odpowiedz
A już myślałem że to znowu żona Ryszarda Kalisza w drodze na włodawskie jeziora - i że to znowu nie ona prowadziła tylko jej + - 2.5 letni syn . Ps. ktoś tu pisze 500 + ..... Nie ma takiego sita które by w 100% oddzieliło plewy od ziarna a i dobra od zła. Patrzeć należy tylko czy to co jest efektem przynosi więcej dobra czy zła ? Dlatego ignorancie pomyśl ile dzieci dzięki 500+ ma nowe buty i książki do szkoły nosi w plecaku a nie foliowej torbie z Biedronki.
Odpowiedz
Gdyby skontrolować naraz wszystkich jadących kierowców to 30% byłoby po alkoholu. Może w telewizji powinni pokazywać ogłaszane wyroki, decyzje ubezpieczycieli, pracodawców bo nikt z nich nie wie co ich czeka.
Odpowiedz
Ciekawe czy jakaś pijaczyna za kółkiem dostała 2 lata do odsiadki.Bo ja w to wątpię.
Odpowiedz
"wykroczenie polegające na przewożeniu dziecka niezgodnego z przepisami" cudowna gramatyka
Odpowiedz
Gdyby skontrolować naraz wszystkich jadących kierowców to 30% byłoby po alkoholu. Może w telewizji powinni pokazywać ogłaszane wyroki, decyzje ubezpieczycieli, pracodawców bo nikt z nich nie wie co ich czeka.
 prawda jest taka, że pijani powodują ok.10-12 % wszystkich wypadków
Odpowiedz
To jest nieszczesliwy czlowiek dlatego tak czyni,musicie to zrozumiec
Odpowiedz
A już myślałem że to znowu żona Ryszarda Kalisza w drodze na włodawskie jeziora - i że to znowu nie ona prowadziła tylko jej  + - 2.5 letni syn . Ps. ktoś tu pisze 500 + ..... Nie ma takiego sita które by w 100% oddzieliło plewy od ziarna a i dobra od zła.  Patrzeć należy tylko czy to co jest efektem przynosi więcej dobra czy zła ? Dlatego ignorancie pomyśl ile dzieci dzięki 500+ ma nowe buty i książki do szkoły nosi w plecaku a nie foliowej torbie z Biedronki.
 No właśnie min. biednego Kalisza dzieci żeby nie 500 plus to chodziłoby boso. Ps. po drugie jak się naklepie dzieci to się za***a min na buty dla  tych dzieci (bo  książki to już dostaja za darmo) bo ja idąc codziennie do pracy za***ać na cudze 500 plus na stare lata  po zjedzeniu garści leków przeklinam to 500 plus
Odpowiedz
Syn prowadził, ja niewinna!
Odpowiedz
"Kobieta będzie odpowiadać także za wykroczenie polegające na przewożeniu dziecka niezgodnego z przepisami." To już nawet dzieci muszą spełniać wymogi ustawy? Jakie to przepisy?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...