brawo 500 plus
|
|
A już myślałem że to znowu żona Ryszarda Kalisza w drodze na włodawskie jeziora - i że to znowu nie ona prowadziła tylko jej + - 2.5 letni syn .
Ps. ktoś tu pisze 500 + ..... Nie ma takiego sita które by w 100% oddzieliło plewy od ziarna a i dobra od zła. Patrzeć należy tylko czy to co jest efektem przynosi więcej dobra czy zła ? Dlatego ignorancie pomyśl ile dzieci dzięki 500+ ma nowe buty i książki do szkoły nosi w plecaku a nie foliowej torbie z Biedronki.
|
|
Gdyby skontrolować naraz wszystkich jadących kierowców to 30% byłoby po alkoholu. Może w telewizji powinni pokazywać ogłaszane wyroki, decyzje ubezpieczycieli, pracodawców bo nikt z nich nie wie co ich czeka.
|
|
Ciekawe czy jakaś pijaczyna za kółkiem dostała 2 lata do odsiadki.Bo ja w to wątpię.
|
|
"wykroczenie polegające na przewożeniu dziecka niezgodnego z przepisami"
cudowna gramatyka
|
|
Gdyby skontrolować naraz wszystkich jadących kierowców to 30% byłoby po alkoholu. Może w telewizji powinni pokazywać ogłaszane wyroki, decyzje ubezpieczycieli, pracodawców bo nikt z nich nie wie co ich czeka.prawda jest taka, że pijani powodują ok.10-12 % wszystkich wypadków |
|
To jest nieszczesliwy czlowiek dlatego tak czyni,musicie to zrozumiec
|
|
A już myślałem że to znowu żona Ryszarda Kalisza w drodze na włodawskie jeziora - i że to znowu nie ona prowadziła tylko jej + - 2.5 letni syn . Ps. ktoś tu pisze 500 + ..... Nie ma takiego sita które by w 100% oddzieliło plewy od ziarna a i dobra od zła. Patrzeć należy tylko czy to co jest efektem przynosi więcej dobra czy zła ? Dlatego ignorancie pomyśl ile dzieci dzięki 500+ ma nowe buty i książki do szkoły nosi w plecaku a nie foliowej torbie z Biedronki.No właśnie min. biednego Kalisza dzieci żeby nie 500 plus to chodziłoby boso. Ps. po drugie jak się naklepie dzieci to się za***a min na buty dla tych dzieci (bo książki to już dostaja za darmo) bo ja idąc codziennie do pracy za***ać na cudze 500 plus na stare lata po zjedzeniu garści leków przeklinam to 500 plus |
|
Syn prowadził, ja niewinna!
|
|
"Kobieta będzie odpowiadać także za wykroczenie polegające na przewożeniu dziecka niezgodnego z przepisami."
To już nawet dzieci muszą spełniać wymogi ustawy? Jakie to przepisy?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|