kwi kwi kwi gryzą się knury i lochy przy korycie...
|
|
kwi kwi kwi gryzą się knury i lochy przy korycie...Podobno w PO wrzenie: wyleniały "kierownik" kontra pięćdziesięcioletni "młodzieżowiec". Ubaw PO pachy:) |
|
Służba zdrowia kością niezgody? A to coś kompletnie nowego! Medycy nie chcą pracować za darmo? Bezczelność i antypolskość porównywalna z tą nauczycielską! Ale to chyba nie doprowadzi do tragedii? Przecież elektorat zostanie obdarowany 13 i 14 emeryturą tudzież innymi plusami! A wszystko sfinansują z pracy tych, którym się chciało coś w życiu osiągnąć! Czy nie powinno to być kolejnym powodem do odwracania się od kraju bazującego na braku głodu wiedzy i narzędzi intelektualnych znacznej części narodu? Płacenie podatków wydaje mi się być słabością, a ich unikanie w każdy możliwy sposób cnotą przyzwoitego człowieka…
|
|
Ty nie zmieniaj tematu i patrz co się dzieje w partii Przekręty i Szwindle. Wybory coraz bliżej i się zaczyna dziać, nawet ministranta Sylwestra ruszono.kwi kwi kwi gryzą się knury i lochy przy korycie...Podobno w PO wrzenie: wyleniały "kierownik" kontra pięćdziesięcioletni "młodzieżowiec". Ubaw PO pachy:) |
|
Otrzymaj bezpłatną i pilną pomoc dla dzieci.
Witajcie drodzy przyjaciele.
Starsza pani prosi o przekazanie 800 000 euro przed śmiercią na utworzenie sierocińca.
Obecnie jest poważnie w szpitalu i nie ma już nadziei.
Jej jedynym pragnieniem jest znalezienie dobrej i szczerej chrześcijanki, która za pomocą tej darowizny, której dokona, założy sierociniec w jej imieniu.
Moja rodzina i ja jesteśmy niestety muzułmanami, więc nie możemy się tym cieszyć.
Jeśli to konieczne, skontaktuj się z nią na jej e-mail: (marie55.gabriella@gmail.com) lub jej WhatsApp: +40790178922
Jest teraz ciężko chora, ale napisz do niej.
Dzień dobry wszystkim.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|