Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jak gazowanie to pewnie specjaliści z NIEMIEC się tym zajmą- mają doświadczenie.
Odpowiedz
zyklon b?
Odpowiedz
Nieludzkie odzywki, dzbany
Odpowiedz
HAŁDERJUUUUU !!!!!!!!!
Odpowiedz
Nie pytam złośliwie, po prostu niech ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że w systemie rolnictwa dotowanego z UE, rolnictwa które ma KRUS zamiast ZUS, dopłaty do upraw, sprzętu, jest wspomagane na każdym kroku , to przychodzi co do czego i pietruszka, która wyrosła 5 km dalej jest droższa niż banany które przepłynęły kontenerem w ciul km, zostały oclone i a tamtejsi rolnicy nie byli zapewne oczkiem w głowie władzy , która potrzebuje głosów. Proszę mi to wyjaśnić , bo dalej nie wiem dlaczego nie stać mnie na polskie truskawki , które w sezonie są po 10 zł za kg a stać na arbuza czy banany. I susza do mnie nie przemawia, bo w XXI wieku są systemy nawadniania, zwłaszcza że wszystko jest i tak z dotacji europejskich i dopłat.
Odpowiedz
Jaką paszą były karmione te ptaki?
Odpowiedz
do Pana goscia,po co kupywac truskawki za 10 zl kg ?przeciez mozna samemu wyhodowac zdrowe i smaczne truskawki ,a nie przemysłowka ,gdzie nierzadko leje sie roundap i nawozy sztuczne,wtedy wiem ,co jem,a wszyscy jakies tuje ,ch...je ,mujee ,dzikie weze sadza,markety sprzedaja trucizne
Odpowiedz
Czym się różnią polscy weterynarze od niemieckich lekarzy w obozach koncentracyjnych. Tylko tym że Niemcy stosowali Cyklon B a polscy weterynarze stosują tlenek węgla. Skutek jest ten sam, holokaust istot poddanych tym zabiegom. Czy ktoś za ileś lat postawi polskim indykom pomniki za to że przeżyły holokaust w ,,wolnej Polsce,,?
Odpowiedz
Ostateczne rozwiązanie kwestii ptasiej!!!!
Odpowiedz
Ptasia grypa nie przywaiała wraz z wiatrem, tylko jest ze złej jakości paszy.
Odpowiedz
Oni mają doświadczenie. A Ty, co masz? Bo cego nie masz, to widać... 
Odpowiedz
* czego
Odpowiedz
Panie Wieczerzak A czemu mają służyć pana takie durne wpisy na Twitterze. A na prywatnym koncie pisze Pan jako,kto? Widzę, że nowy wojewoda nie ogarnia indolentnych pracowników
Odpowiedz
Zgadzam się z tym ,że mogli w paszach dosypuja jakiś wirus i krótko mówiąc z tego powstaje PTASIA GRYPA. W powietrzu jak byl jakiś wirus to wydaje mi się że dzikie ptactwo padło by .
Odpowiedz
Ptasiej grypy nie ma gdzie drób jest karmiony zbożem. Fermiarze tuczą paszą ze sterydami chemią aby taniej i szybciej oto skutki. Później ludzie to kupują i mięso jest czarne od kości.
Odpowiedz
Propaganda
Odpowiedz
szkoda ze nie widzicie bardzo waznej rzeczy, sytuacja jest prosta w ,niemcy uderzaja w najwieksze lubelskie farmy.. a ptasiej grypy nie ma na mniejszych, indyki perliczki... to jest secyficzna produkcja ,Rolnik ktory mial te zwierzeta juz raczej nie wroci na rynek
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...