Szkoda dziewczyny bo jest mloda i juz dla zycia stracona za morderstwo dostanie z 7 lat i kto ja bedzie w krymimale bzykal a mogla wczesniej udac sie do ginekologa ktory by jej wypisal antukoncepcje a po jej zazyciu by sie mogla bzykac jak kotka w marcu ne musiala zabijac jak nie chciala dziecka to mogla po urodzeniu dziecko zostawic w oknie zycia Nie ma zadnego wytlumaczenia dla jej czynu
|
|
Jeśli facet uprawiał z nią seks dzień po po rodzie to musiał wiedzieć, no ludzie! Która urodziła dziecko doskonale wie o czym mówię
|
|
Droga redakcjo, czy takie drastyczne opisy powinny znajdować się w artykule zamieszczonym na stronie dostępnej dla wszystkich i dość poczytnej gazety? Ja jestem już stary i nie jeden w życiu słyszałem, ale nawet we mnie artykuł wywołuje straszne emocje a co dopiero kiedy przeczyta go jakiś gimnazjalista z mocno nieukształtowaną psychiką. Nie idźcie śladem gazet typu Fakt, szukających czytelników poprzez sensacyjne często odrażające teksty.
|
|
Nie wierzę ze studentka może być aż tak tępa... w głowie mi się nie mieści totalnie!!! Może jak już zaszła w tą ciążę to faktycznie coś jej się poprzestawiało... ale żeby nie osoba studiująca, korzystająca z internetu nie potrafiła odszukać informacji o zapobieganiu ciąży? Nie trybię...
|
|
Droga redakcjo, czy takie drastyczne opisy powinny znajdować się w artykule zamieszczonym na stronie dostępnej dla wszystkich i dość poczytnej gazety? Ja jestem już stary i nie jeden w życiu słyszałem, ale nawet we mnie artykuł wywołuje straszne emocje a co dopiero kiedy przeczyta go jakiś gimnazjalista z mocno nieukształtowaną psychiką. Nie idźcie śladem gazet typu Fakt, szukających czytelników poprzez sensacyjne często odrażające teksty.Czy tak samo oburza się Pan, gdy w przestrzeni publicznej aktywiście pro life prezentują zdjęcia abortowanych płodów? Spokojnie - młodzież ma dostęp nie do takich treści, a większość rodziców nie ma pojęcia, jak swoje latorośle kontrolować. |
|
i jeszcze ten uśmiech na mordzie... co za zwyrodnialec! tak jasne nikt nic nie wiedział! jak zwykle na zabitych wiochach, nikt nic nie wie. Mam nadzieję że Sąd nie uwierzy w te kłamstwa i wszyscy pójdą siedzieć. Szkoda że pójdą siedziec bo to oznacza utrzymywanie takiej patologii. Czas najwyższy na przywrócenie kary śmierci to od razu poziom świadomości wzrośnie i spostrzegawczość też!
|
|
Dla dzieciobójców powinna być kara śmierci na szubienicy publiczna w centrum miasta. Każdy mógłby zobaczyć. Była by to bardzo dobra odstraszająca lekcja dla jej podobnych szmat zabijających dzieci.
|
|
Jeszcze tej k... nie skazali?! Szybciej bo już na nią czekają... Zrobią porządek
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|