Nie mam ręki po wypadku - mam 935 złotych renty ale nie narzekam, dziękuję WSZECHMOGĄCEMU JEZUSOWI za to co mam, za drugą rękę i że zmienił moje życie, daje doskonałą miłość, nigdy nie zostaw na lodzie i prowadzi do miejsca które jest miliardy razy lepsze niż wszystko co w tym świecie _________ google : " Koniec entropii - wspaniała wiadomość dla chrześcijan" _________
polecam na kompleksy, depresje ---------> wyszukiwarka : " Sens życia i prawda w 4 minuty "
|
|
Bonzo spółdzielczy (w roli radnego oraz kandydata do Sejmu RP) przeciwko pazernym radnym. Samorząd terytorialny to rak na współczesnej Polsce.
|
|
Z kimś ten Tomasiak potrafi się dogadać ? może podpytacie o prawdziwe powody tarcia Tomasiak - Wspólny Lubartów ?
|
|
Pic na wodę foto montaż co ten Tomasiak bredzi ? „Miałeś chamie czapkę z piór ...” 19. do 2 to o czymś świadczy . Jeżeli ktoś ma inne zdanie to go brzytwą? Nie masz monopolu na mądrość i władze startuj sobie i rządź powodzenia
|
|
Czy to prawda że tereny SM w Lubartowie mają być zamknięte szlabanami? Widziałem przetargi ogloszone w lokalnej prasie?
|
|
Tomasiak był przeciwny podwyżkom diet radnych bo sam miał niemożliwe wysoką dietę .
|
|
Cooo ! Chce przyczynić się do by nam z koryta ubyło !!!! Za burtę go !
|
|
Tomasiak był przeciwny podwyżkom diet radnych bo sam miał niemożliwe wysoką dietę .Czy to prawda że zarabia w Spółdzielni jako prezes 20 tysięcy? |
|
to prawda, szpiegują tymi kamerami ludzi, nawet jak śmiecie wyrzucamy to podgladają, a te szlabany to podobno żeby taczkami po Zarząd Spółdzielni ludzi nie przyjechali
|
|
Kto jeszcze uwierzy temu .,,,,pajacowi i wichrzycielowi. ??????
|
|
Pamiętam pierwszą sesje po gumofilcowym CUDZIE NAD URNA w listopadzie 2014 - sojusznicy SLD-ZSL-P0 chociaż nic jeszcze dla podatnika nie zrobili, to uchwalili sobie podwyżki diet po kilkadziesiąt procent.
|
|
"Będą się przeciwstawiał inicjatywie referendalnej wszelkimi możliwymi środkami prawnymi." (Gregorowicz). Czyli p. Gregorowicz nie chce żeby mieszkańcy wypowiedzieli się w referendum tylko chce nie dopuścić do referendum?
A zaraz potem "Wierzę w rozsądek mieszkańców Lubartowa..."? Kiedyś myślałem ,że to rozsądny facet a tu się taki dyktator robi.
|
|
No to radni teraz będzie "hulaj dusza piekła nie ma". A teraz jaką dacie sobie podwyżkę diet, wzieliscie 100 procent, no to może teraz 200 procent, a co tam, pozbyliscie się przeciwnika a co tam, dawajcie jak Lubartowie nie myślący to wykorzystujcie
|
|
Czy to prawda że tereny SM w Lubartowie mają być zamknięte szlabanami? Widziałem przetargi ogloszone w lokalnej prasie?I bardzo dobrze, że będą szlabany, co jeździsz po moim terenie, won, zapłacisz to bedziesz jeździł. Jakoś w dużych miastach sa ogrodzone osiedla i bramy na pilot i nikomu to nie przeszkadza. Podwyżka diet o 100 procent dla radnych za jeszcze nic nie zrobienie ci nie przeszkadza. Pewnie radny to pisze albo rodzina, bo fajnie miec 1100 zl za darmo |
|
to prawda, szpiegują tymi kamerami ludzi, nawet jak śmiecie wyrzucamy to podgladają, a te szlabany to podobno żeby taczkami po Zarząd Spółdzielni ludzi nie przyjechaliTo wynieś sie do bloku gdzie zarządzają wspólnoty, mnie jak nic nie rozrabiam to kamery nie przeszkadzają |
|
Czy to prawda że tereny SM w Lubartowie mają być zamknięte szlabanami? Widziałem przetargi ogloszone w lokalnej prasie?I bardzo dobrze, że będą szlabany, co jeździsz po moim terenie, won, zapłacisz to bedziesz jeździł. Jakoś w dużych miastach sa ogrodzone osiedla i bramy na pilot i nikomu to nie przeszkadza. Podwyżka diet o 100 procent dla radnych za jeszcze nic nie zrobienie ci nie przeszkadza. Pewnie radny to pisze albo rodzina, bo fajnie miec 1100 zl za darmo
|
|
Do Japolan- i kto by czytał te Twoje durne poematy. Komuna wam przeszkadzała, wolny kraj i dalej źle. Przecież jak komuś nie podobają się bramy, płoty, kamery to nie musi mieszkać
|
|
Do Japolan- i kto by czytał te Twoje durne poematy. Komuna wam przeszkadzała, wolny kraj i dalej źle. Przecież jak komuś nie podobają się bramy, płoty, kamery to nie musi mieszkać
|
|
Pamiętam pierwszą sesje po gumofilcowym CUDZIE NAD URNA w listopadzie 2014 - sojusznicy SLD-ZSL-P0 chociaż nic jeszcze dla podatnika nie zrobili, to uchwalili sobie podwyżki diet po kilkadziesiąt procent.Pamiętam wypowiedź Broszki ,,nam się po prostu należy,, kilkadziesiąt tysięcy nagród na brudny łeb pisowski |
|
Udzielamy prawdziwej pożyczki firmom i osobom fizycznym. Możesz ubiegać się o 100 000 USD jako osoba fizyczna i 1 000 000 USD jako podmiot współpracujący lub firma. Nasze usługi są autentyczne i dobrze udokumentowane do celów prawnych. Wyślij wiadomość e-mail na adres: boggiegroup@gmail.com
Skontaktuj się z nami już dziś, jeśli potrzebujesz pożyczki.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|