wytrzeźwiał,to się zgłosił bo i tak by go znaleźli. udając szok itd. wywinie się odpowiedzialnośći. wiejski miszcz prędkości
|
|
cytat : "Kryminalni m.in. na podstawie zabezpieczonych śladów na miejscu zdarzenia typowali samochód oraz kierującego". - to jakiś żart ? Co pojazd tablicę rejestracyjna zgubił ?
|
|
Rowerzyści też święci nie są. Ja raz jednego minąłem w ostatniej chwili bo facet jechał po zmroku w terenie niezabudowanym bez oswietlenia i kamizelki. Droga też bez pobocza a mistrz jeszcze miał siaty z browarami na kierownicy że rzucało go od lewej do prawej.
|
|
25 lat powinien cymbał dostać. Wykastrowac przy okazji zanim złoży jaja.
|
|
Cytat: "to jakiś żart ? Co pojazd tablicę rejestracyjna zgubił ?"
Mało - kpina. Z Ciebie, yntelygencie pszenno buraczany. Bysty jesteś jak woda w WC. Typuje się w pierwszej kolejności typ, markę i kolor lakieru pojazdu
|
|
Czy samochód może kupiony za 500 plus,
|
|
no to posadzić smarkacza na 12 lat. On źle rokuje, panie prokuratorze i panie sędzio !
|
|
Co ty człowieku próbujesz zaimplementować? Co mają wspólnego z tym wypadkiem pozostali rowerzyści? To takie pitolenie dla poprawy własnej samooceny czy jak? Zawsze pod tego typu newsami znajdzie się jakiś komentarz w tym stylu, a to o rowerzystach, a to o pieszych. Zawsze znajdzie sie jakiś wioskowy głupek, który szuka sensacji i poklasku wśród innych wioskowych głupków i jątrzy nienawiść. Teksty w stylu: "a rowerzyści to też nie sa bez winy", mamy taki przykład właśnie, piszą jacyś psychopaci. Wg mnie organa ścigania już powinny namierzać takigo delikwenta, przechowywać jego komentarze aby w razie czego przedstawić jako dowód, by buraka przytrzymać gdzieś dłużej w ododsobnieniu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|