DW robi artykuły o wyciorach? Ona jest z Lubartowa może ktoś ją wywalił z tira na obwodnicy?
|
|
umiesz coś poza kopiuj-wklej?
Wszystkim zależy na rozwiązaniu sprawy.
Tylko nie wszystkim zależy na pozwalaniu na dojenie państwa bez umiaru. Zrozumiałe?
Poziom obelg typowy dla wiadomej formacji.
|
|
Proponuję aby DW zamknął tę stronę- stało się to już nudne.
|
|
To wstyd dla Lubartów to nie jest żadna społecznością to działaczka kodowska ta pani ma chorą głowę i powinna się leczyć. To jest śmieć kodowski
|
|
I bardzo dobrze ! Sama napisze taki pozew bo mam już dość okradania obywateli !!! Ja za wypadek w którym zginąłby ktoś z mojej rodziny dostałabym, groszę !
|
|
To wstyd dla Lubartów to nie jest żadna społecznością to działaczka kodowska ta pani ma chorą głowę i powinna się leczyć. To jest śmieć kodowski
|
|
Jak Lewartów ma takich "działaczy od siedmiu boleści" to współczuję...... Co to za dziwna kobieta - kodziara, od Rycha "nowoczesnego" czy co ???
|
|
A ja składam wniosek o odszkodowanie od PO / PSL / SLD / UW (nowoczesnych Ryśków) jednego miliona zł. Przez to straciłem układy i dostęp do robienia wałków i przekrętów, a nawet jazdy bezkarnie PO kieluniu
|
|
To tak by w w prymitywny sposób zrobić w wokół swojej osoby trochę smrodu Są osoby które chcą znać prawdę odnośnie katastrofy w której zginął Prezydent i przeszło dziewięćdziesiąt innych ważnych osobistości Wiem lewakom to się w głowie nie mieści oni nad takimi sprawami przechodzą do porządku dziennego Wrzask podnoszą jedynie wtedy jeśli ktoś słowem skrzywdzi środowisko LGBT
|
|
Baba robi sobie jaja z wymiaru sprawiedliwości. Mam nadzieję, że sąd obciąży ją kosztami procesu i mam nadzieję, że to będą baaardzo wysokie koszty. Odechce jej się żartów. Jak społeczniczka może się domagać od państwa kasy ,to jakiś absurd, jeśli już to najwyżej od Paligłupa i od Bolka którzy te dyrdymały wygadują. Jak ma trochę rozumu ta społeczniczka to niech poczyta jak wyjaśniają katastrofy Holndrzy czy Amerykanie
|
|
gościu baba nie robi sobie jaj, tylko pokazuje patalogiczna strone tej tragedi śmierc osoby bliskiej nawet takiej na eksponowanym stanowisku nie może powodowac ciagłe roszczenia z roznych powodów, pamietasz śmierć 11ro ludzi jadących do pracy by zarobic na chleb dla dzieci, było to w tym samym czasie, jak zostały potraktowane osierocone rodziny ktore zyły w nieporównywalnych warunkach tzn o wiele gorszych, chciałbym się dowiedzieć jak te rodziny radza sobie dzisiaj
|
|
Ludzie zrobią z siebie debila jak Godlewskie , żeby zwrócić na siebie uwagę
|
|
Co zrobić inni nie chcą tego czegoś zauważyć to musza sami się starać o rozgłos
|
Strona 8 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|